AndroidBG - Споразумение за регистриране

За нас е невъзможно да редактираме или премахнем всяко съобщение, което съдържа неподходящо, сексуално, обидно, омразно или заплашително съдържание и такова, което може да бъде считано за нарушаващо личната свобода, както и такова, което нарушава всякакви закони. Поради тази причина Вие потвърждавате, че сте запознат, че всички публикации в този форум изразяват възгледите и мнението на самия публикуващ, а не това на форума като цяло. Поради тази причина не поемаме отговорност и не можем да бъдем подвеждани под отговорност за каквито и да е публикувани съобщения. Не отговаряме или не гарантираме за точността и пълнотата на всяко съобщение.

Регистрирайки се в AndroidBG форум, Вие се съгласявате да не публикувате материали и съобщения, които са в разрез с Правилата на форума или в разрез с действащите закони.


 

Правила на AndroidBG форум


1. При регистрацията на потребителско име, избиране на аватар или подпис, да не ce използва обида, порнография, еротика, критика, подобие, реклама на друг участник или на фирма, сайт и т.н. Избраният имейл за регистрацията също не може да съдържа обидно съдържание, както и не може да е имейл тип еднодневка (10 минутни имейли).

2. Потребителят не може да регистрира повече от едно потребителско име! При проблем използвайте функцията на форума "Забравена парола" или се свържете с администратор за възстановяване на паролата. При злоупотреби с втори, трети и т.н. потребителски имена, на потребителя може да му бъде забранен достъпът до форума за неопределен период от време или завинаги. Изтриване на съществуващ профил или промяна на потребителско име не се допускат! Всеки носи персонална отговорност за действията си.

3. Не се толерират мнения съдържащи: заяждане, обиди, агресия, омраза, етническа нетърпимост, порнография, еротика, реклама, незаконни и неморални постъпки и действия, както и линкове към подобно съдържание.

4. Писането на кирилица е задължително. Българският език е официалният език. Явни демонстрации на неуважение или нежелание да се използва, ще се смятат за "неуважение към останалите участници". Използвайте препинателни знаци и спазвайте правилата за писане. Ако ли не, такива мнения ще бъдат изтривани, а авторите наказвани.

5. Основни цвят и шрифт във форума са стандартно заложените (черен + стандартно заложен размер). Опции като "bold", "italic", "underline" и други се използват за подчертаване на важни думи или изрази, за предупреждение за възможни рискове и опасности от дадено действие и т.н., но не и за постоянна употреба. Злоупотребата с тях не е препоръчителна. В такива случаи екипът на Андроид България може да нанесе промени по мнението Ви.

6. Заглавието на темите, както и самите теми (проблеми) трябва да са ясни и недвусмислени, за да се разбира за какво ще се отнася дискусията. В противен случай темата ще бъде преименувана или изтрита.

7. Потребителят, преди да публикува нова тема, е длъжен да провери за евентуално нейно съществуване, за да се избегне повтаряне на теми. При наличие на еднакви теми по-новата ще бъде отстранявана, или присъединена към старата. Публикувана тема в неправилен раздел ще бъде премествана в правилния.

8. Цитирането на последно мнение в темата е абсолютно забранено. - отменена на 21.10.2015 г. - няма да се наказва за нарушаване, но цитирането на последното мнение е крайно нежелателно и молим да не се прави и за в бъдеще! За да получи цитирания известие в Tapatalk, не е нужно да се цитира цяло мнение. Може да се копира името под аватара и да се постави в "нов отговор" по този начин - Copy/Paste name: https://youtu.be/ojj6McL6orc или просто да се сложи @ пред ника на колегата когато го изписвате (пример: @username ).

9. Мнения с по една дума (10х, мерси, благодаря и т.н.) са забранени! Вместо това може да използвате бутон Оцени отдолу под всяко мнение, за да го отбележите като полезно.

10. Всякакъв спам или офф топик е абсолютно забранен. Такива мнения ще бъдат изтривани и авторът ще бъде незабавно предупреден. Личните дискусии във форума се правят само с лични съобщения.

11. Забранени са заяждането, груби забележки и ирония спрямо действията на екипа. Оплаквания от действията на екипа може да се отправят единствено в темата "Оплаквания", като оплакването трябва да е безпристрастно и да съдържа единствено фактите относно случая.

12. Забранява се "просенето" на репутация под какъвто и да е повод или форма! Забранява се и лична разправия в теми или на ЛС за това каква репутация е дадена от потребител. При нарушаване на това правило следва незабавна санкция и изтриване на цялата положителна репутация на двете страни.

При откриване на мнение или тема, нарушаващи правилата във Форума, използвайте бутона "Съобщи за нередност", за да известите екипа.

Неспазването на правилата води до предупреждения или блокиране достъпа до форума за различни периоди.


Екипът на AndroidBG може да лиши даден потребител от права по своя преценка, без да е нарушено някое от писаните правила, ако потребителят извършва действия, които противоречат на политиката и духа на форума.

Екипът на Андроид България си запазва правото да добавя, променя или премахва правилата по свое усмотрение и без предизвестие.

Някои раздели имат допълнително собствени правила.

Всички съобщения изразяват мнението на автора и той е отговорен за тяхното съдържание. 

Продължавайки регистрирането, Вие се съгласявате с гореизброените правила и други (например задължения и отговорности) които са валидни за форума и определени от администратор.


НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android