Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Софтуерни проблеми
#26

Този тел. няма за сила на звука на известията, общ е. Аз съм със стария андроид

Huawei Mate 20 Lite
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#27

Има доста проблеми и дефекти!
При мен се появят следните неща:
Връщане на първоначалните настройки на абсолютно всичко, отказва да набира номера, не показва кога някой ти звъни.
Има още за които не мога да се сетя сега!
П. С. Не разбрах за какво точно е темата да търсим решения или просто да споделим Big Grin
Цитирай
#28

(2019-11-01, 23:29:54)stugutka написа:  Има доста проблеми и дефекти!
При мен се появят следните неща:
Връщане на първоначалните настройки на абсолютно всичко, отказва да набира номера, не показва кога някой ти звъни.
Има още за които не мога да се сетя сега!
П. С. Не разбрах за какво точно е темата да търсим реления или просто да споделим Big Grin
Аз съм правил hard reset но нямам проблеми а и не съм имал бъгове. Единственото е липсата на стабилизация на видеото след ъпдейт до Андроид 9 и като цяло кофти качеството и липса на фокус. Относно снинките... През деня е ок. Вечер и има ли осветление от лампа силно... Е кофти. Но това е телефон от среден клас. А имам една надежда след като дойде EMUI 10 всичко да е ок.
[-] 1 потребител изказва благодарност на Slonio81 за това мнение:
  • stugutka
Цитирай
#29

Здравейте, моят huawei mate 20 lite ми прави главоболия а е нов... Приложенията ми лагват и забиват постоянно... Някой имал ли е такъв проблем?
Цитирай
#30

Опитай с изчистване кеша на проблемните приложения.

 
Цитирай
#31

От скоро забелязах нещо странно в дисплея, като се използва дълго време дадено приложение след излизане от него остава бледа следа по дисплея, все едно че все още работи.....След рестарт бледо  се вижда и после изчезва. Давам пример, браузване в Хром (10-15мин.) и след затваряне сякаш под уолпейпъра леко прозира пак Хрома, рестартирам но пак го има и след 10тина минути изчезва. Някой забелязвал ли е подобно нещо. Мислех, че е от темата и сложих една от фабричните но пак става така.......Появява се само след дългоползване на дадено приложение. Също така лятото от топлото при по натоварена работа започна да излиза нещо като мрежа (много бледи квадратчета по дисплея), които изчезват след известновреме покой на телефона....
Цитирай
#32

(2019-11-20, 15:56:43)Abstract написа:  От скоро забелязах нещо странно в дисплея, като се използва дълго време дадено приложение след излизане от него остава бледа следа по дисплея, все едно че все още работи.....След рестарт бледо  се вижда и после изчезва. Давам пример, браузване в Хром (10-15мин.) и след затваряне сякаш под уолпейпъра леко прозира пак Хрома, рестартирам но пак го има и след 10тина минути изчезва. Някой забелязвал ли е подобно нещо. Мислех, че е от темата и сложих една от фабричните но пак става така.......Появява се само след дългоползване на дадено приложение. Също така лятото от топлото при по натоварена работа започна да излиза нещо като мрежа (много бледи квадратчета по дисплея), които изчезват след известновреме покой на телефона....
Нарича се " ghost images". Принципно е проблем по-често срещащ се при амолед дисплеите но и при lcd-тата го има. И моят Мейт 20 лайт го имаше тоя дефект. Няма оправия, с две думи. Инсталирах и приложения, които уж помагат, ефект никакъв. Бях чел някъде, че скрийн сейвъра помага донякъде и допреди да го разкарам телефона, си бях поставил скрийн сейвър. При мен най-често оставаше клавиатурата като "призрачно изображение". Друго алтернативно решение е ползване на тъмни тапети и приложения, където е възможно.
Това беше едно от нещата които ме дразнеха най-много в телефона.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Samsung Galaxy Note 8
Huawei Mate 20 Lite
Цитирай
#33

Благодаря, колега! Дразнещо е но ще го преживея, интересното е, че това се появи след около година ползване, първо мрежата която излизаше лятото а сега и гоуст имиджа... благодаря за бързия отговор?
Цитирай
#34

(2019-11-20, 21:01:38)forbidden8 написа:  Нарича се " ghost images". Принципно е проблем по-често срещащ се при амолед дисплеите но и при lcd-тата го има. И моят Мейт 20 лайт го имаше тоя дефект. Няма оправия, с две думи. Инсталирах и приложения, които уж помагат, ефект никакъв. Бях чел някъде, че скрийн сейвъра помага донякъде и допреди да го разкарам телефона, си бях поставил скрийн сейвър. При мен най-често оставаше клавиатурата като "призрачно изображение". Друго алтернативно решение е ползване на тъмни тапети и приложения, където е възможно.
Това беше едно от нещата които ме дразнеха най-много в телефона.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Aз нямам този проблем и общо взето нямам забележки към телефона . Но ми е интерестно след hard reset няма ли шанс  това да се оправи?
Цитирай
#35

(2019-11-21, 11:46:22)Slonio81 написа:  Aз нямам този проблем и общо взето нямам забележки към телефона . Но ми е интерестно след hard reset няма ли шанс  това да се оправи?
И заводски му бях задавал. Пак се появяваше. Примерно при продължително ползване на клавиатурата. Особено на син wallpaper. Много ясно се виждаха бутоните, въпреки, че вече не се ползва. След известно време изчезва, но въпреки това е дразнещо. Явно несполучлива бройка ми се беше паднала.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Samsung Galaxy Note 8
Huawei Mate 20 Lite
Цитирай
#36

(2019-11-21, 19:31:59)forbidden8 написа:  И заводски му бях задавал. Пак се появяваше. Примерно при продължително ползване на клавиатурата. Особено на син wallpaper. Много ясно се виждаха бутоните, въпреки, че вече не се ползва. След известно време изчезва, но въпреки това е дразнещо. Явно несполучлива бройка ми се беше паднала.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Не се оправя след хард ресет, явно е софтуерен или хардуерен (дисплей) проблем. При мен се появи лятото....не е болка за умиране ама понякога дразни, имаш чувството, че нещо още работи а не е така
Цитирай
#37

Колеги, от няколко дена имам проблем с gmail. Постоянно пише, че се синхронизира. Странното е, че си получавам писмата нормално. От google ли правят цигански работи или проблема си е при мене? Има ли как да го изтрия gmail-a направо?

Huawei Mate 20 Lite  Cool
Цитирай
#38

При мен Gmail функционира нормално.

 
Цитирай
#39

Колеги, проблемът не е софтуерен ..но да не пускам нова тема ..някой да има сходен проблем ..на стъклото на гърба се е появил като въздух ..се едно има станиол под стъклото, който се е разлепил ... Във фейсбук в страницата на huawei, видях, че едно момиче се оплаква от същото, дори при нея е много повече..нз как да приложа снимка ..
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)