Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Въпрос за охлаждане Poco F2 Pro?
#1

Здравейте!
Искам да попитам, дали Poco F2 Pro има водно охлаждане, както първия Poco F1 ?
Преди време бях чел, че първия Poco F1 има някъкво водно охлаждане?
п.п. И защо, като разглоби майстора моя Poco F2 Pro по технически причини, ми каза, че вътре платката била омазана с някъква лепкава, мазна течност?
Цитирай
Аксесоари
#2

Има - https://www.youtube.com/watch?v=ZZWMxwcFZOc 5:20 мин
Цитирай
#3

Охлаждането не е точно водно, а течно (liquid). Виж в канала на Jerry rig everything в тубата имаше клип за поко ф2 про - ще ти се изяснят нещата.
[-] 1 потребител изказва благодарност на liucerina за това мнение:
  • milenvn
Цитирай
#4

Благодаря ви!

(2020-10-14, 20:58:22)liucerina написа:  Охлаждането не е точно водно, а течно (liquid). Виж в канала на Jerry rig everything в тубата имаше клип за поко ф2 про - ще ти се изяснят нещата.
Извинявам се, но не разбирам Английски и не мога да разбера, къде точно е охлаждащата течност и дали може да се спука от нещо си и да се разлее по платката?
п.п. И ако се разлее ще е ли мазно, както в моя случай?
Цитирай
#5

Под самата батерия се намира охлаждането. На клипа се вижда, че с макетно ножче може да бъде разрязано. Струва ми се обаче, че се изпарява и не съм сигурен дали от това може да е омазнено по платката. Следи си температурите, ако ти се сторят високи може от това да е.
Цитирай
#6

(2020-10-16, 17:01:20)liucerina написа:  Под самата батерия се намира охлаждането. На клипа се вижда, че с макетно ножче може да бъде разрязано. Струва ми се обаче, че се изпарява и не съм сигурен дали от това може да е омазнено по платката. Следи си температурите, ако ти се сторят високи може от това да е.
Благодаря ти!!!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)