Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TicWatch Pro 3

Май това беше с актуализациите ма часовника. Кот било, било.

Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk
Цитирай
Зарядни и кабели usb-c

По принцип нямам против, работи чудесно за мен до сега, което е по-добре от пускане на например Wear OS 3 и после тепърва доизпипване на софтуера за пропуски или липса на оптимизации.
Вече 2 години и 4 месеца съм с него и вероятно след някой месец при излизането на следващия модел на марката или надявам се алтернативна с добра цена, ще премина към друг.
Иначе не спирам да ги оглеждам, но при положение, че напълно покрива очакванията ми на този етап , ще имам време за гледане на ревюта на нови моделчета през предстоящата година.

Samsung Galaxy S23 Ultra Green
Galaxy Buds Pro
TicWatch Pro 3
Цитирай

И аз съм така, часовника си работи стабилно и безгрижно. Няма да го ъпдейтнат до OS 3 най-вероятно - във FB групата ги пресират яко Mobvoi, но няма обратна връзка.
Вероятната причина е, че трябва да направят собствен апликейшън, който да подмени WearOS апп-а от Google. Явно нямат ресурси/желание/финансови причини да го правят и това ще е.

S21 FE/S20 FE/Nokia 808 PureView
eX: P30 Aurora/MATE 10 Pro/LG G6 64GB/OnePlus 3/Lenovo Z2 Pro/Xiaomi Redmi Note 2 Prime/Galaxy Note 4/LG G4/LG G3/Lenovo K3 Note/Huawei Honor 3C/THL W200/Palm Pre 2@1,2GHz
Цитирай

Здравейте,знае ли някой да ли има начин за качване на Български език,
На Tic watch pro3,
Поздрави.
Цитирай

Ако имаш предвид за писане на бъкгарски, а не българско меню, аз също съм се интересувал, но за момента уви.

Galaxy Buds Pro
TicWatch Pro 3
Цитирай

Знам, че в Wear OS 3 има българско меню. Така, че ако имаме щастието да го получим, ще се радваме и на възможността да отговаряме на български.

Моят часовник също е с Wear OS 2.38 и по никакъв начин не иска да се ъпдейтне на 2.41. Home app e 2.59. Проверил съм навсякъде където е възможно да се направи ъпдейт и не става. Къде бъркам?
Цитирай

Свали си последната версия за часовника от Интернет на него или на телефона, прехвърли файла на часовника и инсталираш.
Вече не знам как и през какво минах, за да се инсталира, но не очаквай чудеса.

П.п. От къде е купуван часовника?

Galaxy Buds Pro
TicWatch Pro 3
Цитирай

Добре, благодаря. Ще потърся в интернет, въпреки че незнам какво точно да търся. Предполагам да търся последния фирмуер за въпросния часовник? Купуван е от Амазон.
Цитирай

Опитай с този линк:
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc...3-release/

Galaxy Buds Pro
TicWatch Pro 3
Цитирай

Благодаря, много! Стана Smile Тъй като се наложи да прочета каква е процедурата по инсталацията, успях даже и Страва да си инсталирам. Все още не съм я тествал.
Цитирай

Mobvoi явно работят, но не знам дали и по нашия часовник! Пуснаха платформа в която да следите данните си от часовника. Адреса е h.mobvoi.com. Отваря се през настолен браузър. Малко бавно работи, но може и да е от нета при мен. Смятам, че има малко по-подробни данни и възможност да си сваляте тренировки във формат .tcx. Дано скоро ни зарадват с нов WearOS.
[-] 2 потребители изказват благодарност на kamisto за това мнение:
  • Be6i4, Monipeev
Цитирай

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)