Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Root на Huawei P30 Pro заради изтрити снимки
#1

Здравейте,при емигриране от P30 Pro на нов телефон не са се прехвърлили снимките ми от камерата и без да проверя изтрих всичко. Опитах да възтановя с  MobiSaver но не стана а за DrFone иска устройството да е Root-нато.Някой ако може да помогне защото не съм много запознат или да ми препоръча сервиз във Варна за да възтановят снимките или да рутнат телефона. Звънях в Хуавей България не могат да помогнат заради политкиата на защита данни на потребителя.


Прикачени файлове Миниатюри
   
Цитирай
Аксесоари
#2

Единия начин вариант е да отидеш на сайта на Huawei cloud https://cloud.huawei.com/home#/home и от там да си ги изтеглиш,ако са качени.
Другия е от Google photos https://www.google.com/photos/about/  може и от телефона.

Huawei P30
Цитирай
#3

Пропуснах да напиша, че галерията не съм я синхронизирал към никой клауд (google или Huawei) няма ги и в recently deleted.
Цитирай
#4

Не си ли създавал акаунт-huawei id?Ако си,архивирането е включено по подразбиране.Често срещана грешка е,да не се включва архивирането,защото във форума има доста въпроси относно възстановени на снимки от,счупени дисплеи на телефони,и други.

Huawei P30
Цитирай
#5

Само да вметна, че между мигриране и емигриране има разлика земя-небе... А иначе, Вейхуй не може да се рутне - от как преди 3 години Вейхуй премахнаха възможността за отключване на буутлоудъра.
Цитирай
#6

(2022-01-05, 11:18:52)imthedevil написа:  Само да вметна, че между мигриране и емигриране има разлика земя-небе... А иначе, Вейхуй не може да се рутне - от как преди 3 години Вейхуй премахнаха възможността за отключване на буутлоудъра.
Емигрирах от марката хаха реших да пробвам   Xiaomi Mi11 Ultra но софтуерно не съм впечатлен и сигурно ще се върна на Samsung.

(2022-01-05, 11:10:48)DoryanY написа:  Не си ли създавал акаунт-huawei id?Ако си,архивирането е включено по подразбиране.Често срещана грешка е,да не се включва архивирането,защото във форума има доста въпроси относно възстановени на снимки от,счупени дисплеи на телефони,и други.

Пуснах data request от huawei id сега чакам да я обработят и да я изтегля, да видим какво ще има в нея.Благодаря за съвета нямаше да се сетя да проверя там.Четох във форума за възтановяване на изтрити данни, но не намерих нещо което да ми свърши работа, все се стига до root.
Цитирай
#7

@bob_denar На сайта им провери ли? https://cloud.huawei.com/ ,логваш се и виж дали има нещо.Повечето потребители не знаят че снимките им се съхраняват в облака на производителя.

Huawei P30
[-] 1 потребител изказва благодарност на DoryanY за това мнение:
  • Be6i4
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)