Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Xperia 5 ii - LED notification бъг
#1

Здравейте! Имам един бъг на моята Xperia 5 ii, откакто съм на Андроид 11 балончетата на месенжер лъжат нотификейшън ЛЕД-а, че имам известие и той мига в зелено, реално без да имам каквито и да е било нови съобщения. Прочел съм доставените съобщения, отговорил съм на тях, затварям приложението, заключвам телефона и ЛЕД-а мига в зелено, без да има нищо ново -.-

Какво ли не правих, оправия няма.
Снощи видях едни кодове за Андроид и конкретно *2767*3885# - Този код ще направи ли реално да се буутне андроида и да инсталира абсолютно всичко на ЧИСТО, като чисто нов телефон или просто ще ми възстанови фабричните настройки, нещото което вече опитах и не сработи да оправи този бъг на нотификейшън ЛЕД-а?
Цитирай
Ecoflow
#2

Откъде си сигурен, че проблема е точно от Facebook Messenger? Други приложения с нотификации нямаш ли? Viber? Telegram? Facebook?

 MI 11 ULTRA & S10e 
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________


Цитирай
#3

Защото от месенджър ми мига в зелено за известия. Единствено когато спра балончетата на месенджър спира и да ми мига фалшиво в зелено, но пък балончетата са доста удобни  не мога да ги спра.
От фейсбук съм спрял всички известия, защото ме дразнят иначе от фейсбук мига в синьо, от вайбър мига в лилаво и си мига правилно, за пропуснати повиквания е бяло и пак си работи правилно....

Вече 1 година използвам така телефона, откатко съм с андроид 11, минаха доста ъпдейти на месенжър, оправия няма, нито от почистване на данните и кеша на приложението, нито от връщане на фабрични настройки.
Остана ми да пробвам само с този код, ама ако той реално прави така, че да връща само фабричните настройки, няма и за какво да се занимавам с него. Остава ми надеждата да се оправи с ъпдейта на Аднроид 12.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)