Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Redmi Note 9 Pro се бриква без значение какво му наливам.
#1

Привет, дойде едно Redmi Note 9 Pro при мен, играл съм си и преди с него и още от покупката му имаше проблем.

Нека започна с това че приемаше всички Recovery та и Custom Rom - ове докато не се стигна до там да приема само едно Recovery и то определена версия на това Recovery. После почна да приема само Miui 11 и то само една версия. Актуализира ли се се бриква без значение дали е с откл bootloader или заключен.

След доста време стоене в шкафа заради този проблем, решихме пак да му пуснем актуализация и се брикна тотално. Не приема нищо, седи и bootloop - ва.
При опит за вписване на каквато и команда да е в adb освен adb devices, просто се изключва моментално. Mi Flash бълва грешки и всеки път различни, пробвали сме с какви ли не кабели и какви ли не компютри. Накрая ми писна да си играя и направо го разглобих за да мога да го вкарам в EDL през пиновете, с 300-та зора успях да влезна в EDL и да му налея Miui 11 през ауторизиран Mi Account. Почнах да го актуализирам от 11 на 12 и като по чудо всичко мина добре. Обаче веднага след ъпдейта до 12 излезна ъпдейт за 12.5 като тръгнах да го слагам и пак се брикна.

Сега ще се опитвам да му наливам директно 12.5 най новата EEA през EDL.

Някаква идея защо така се получава и не приема нищо.

Code Name: joyeuse

П.С Мъчил съм абсолютно всички версии на Mi Flash като само "MiFlash20161222" тази дава някакви резултати. Другите даже не го и намират и патка с грешки в Windows че устройството има проблем и ще се опита да го поправи.

А да, също така да кажа че работи само с Driver-ите от "Mi Unlock 3.3.1212.33". Всякакви други Driver-и и версии на MiFlash просто бълва какви ли не грешки и крашове до степен да ми дава син екран на компютъра.

П.С 2 - Изключвам да е от NAND - а защото му правих какви ли не тестове докато беше на MIUI 11 и всичко беше точно.

Galaxy S9+ > Note 10+ 5G > Mi 9 SE > P40 Pro > Mi 9 SE > OPPO Find X3 Pro 5G > iPhone 13 Mini Starlight 512GB > Z Flip 3 256GB + Galaxy Watch 4 Classic 46mm > iPhone 13 Pro Max + Apple Watch 7 45mm S22 Ultra 12/256 + Galaxy Watch 4 40mm VIVACOM  Heart
Цитирай
Аксесоари
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)