Оценете темата:
  • 4 гласа - средно 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

След отключване на дисплея показва различни елементи

Проблема продължава!

Заключвам телефона на позиция основен дисплей. Отключвам след 30 мин и отваря Калкулатора. Не съм докосвал икона при заключването, защото ръцете ми докосваха само рамката и бутона. Обобщението ми до сега е, това е САБ (своеобразен абсолютен боклук). Телефона, цената и представянето не отговарят на цената. Както виждате съпорт няма. До сега няколко пъти сам си спира нотификациите и два дни оставам без тях, докато се усетя и почна да търся проблема. От 20 ноември само проблеми. Не вярвам в дефектна партида, така си ги произвеждат и после потребителят да се оправя. Жалко!
Цитирай
Аксесоари

Жалко наистина. Но този проблем поне за сега е само при 3,4 потребителя тук във форума. Ако беше масово щеше всеки да пише. Дано пък, като се актуализира до One UI 6.1 или вече андроид 15 се оправи, но не ми се вярва.

Galaxy S23 Ultra Phantom black 512GB
Цитирай

(2024-02-29, 14:33:18)Arsenal написа:   Не вярвам в дефектна партида, така си ги произвеждат и после потребителят да се оправя. Жалко!

Аз защо тогава го нямам проблема !? Масово останалите защо го нямат и те този проблем !?
[-] 1 потребител изказва благодарност на rikob за това мнение:
  • Dowper
Цитирай

(2024-02-29, 15:47:09)rikob написа:  Аз защо тогава го нямам проблема !? Масово останалите защо го нямат и те този проблем !?

Ако сме с дефектни, защо тогава при всички, проблема се появи веднага след новия One Ui, а не преди това??? Дефекта си е дефект-купуваш смарфона и той се появява! Хардуерен дефект, който се активира при актуализация операционна с-ма - звучи интересно... ?!? Smile

Galaxy s23 Ultra
Цитирай

Това не го знаех че се е появил след актуализацита. Но пък и по тази логика трябваше всички да го имаме този бъг.
Цитирай

И при мен телефона никога и по никакъв начин не е показал някакъв проблем, особено да включва произволно приложени. +1 за дефектна партида. Моят е производство Виетнам.

 Samsung Galaxy s23+, 8/512GB, Green
Цитирай

А защо не действате гаранционно?Дали сте по една шапка пари и имате право да получите нещо което работи коректно.Та в тоя ред на мисли тръшвате се пред сервиза и докато не оправят проблема не ги оставяте.Лично аз само тъпотии съм видял от кол-центъра и по мейла.И една друга идея с Один да се преинсталира системата на ново с подходящите файлове.
Цитирай

(2024-02-29, 16:48:48)rikob написа:   ...Но пък и по тази логика трябваше всички да го имаме този бъг.

В това е и загадката... Smile

(2024-02-29, 17:21:06)bajchoni написа:  А защо не действате гаранционно?Дали сте по една шапка пари и имате право да получите нещо което работи коректно.Та в тоя ред на мисли тръшвате се пред сервиза и докато не оправят проблема не ги оставяте.Лично аз само тъпотии съм видял от кол-центъра и по мейла.И една друга идея с Один да се преинсталира системата на ново с подходящите файлове.

Няма как да им го докажем проблема при условие, че той се появява през ден, два, три... При тест и преглед те ще кажат, че телефона е перфектен и ще бъдат прави.

Galaxy s23 Ultra
Цитирай

(2024-02-29, 14:33:18)Arsenal написа:  .....  Не вярвам в дефектна партида, така си ги произвеждат и после потребителят да се оправя. Жалко!

99% от собствениците на модела, в това число и аз, го нямаме този проблем. Щом не е дефект в устройството, значи дефекта е в задклвиатурното у-во.

1916 
[-] 2 потребители изказват благодарност на milss за това мнение:
  • martosblack, Smaug
Цитирай

(2024-02-29, 22:16:43)milss написа:  99% от собствениците на модела, в това число и аз, го нямаме този проблем. Щом не е дефект в устройството, значи дефекта е в задклвиатурното у-во.

По пътя на логиката ако ръцете ти нон стоп са потни ,дисплея ще откачи и е нормално да отвори някое приложение .Така ,че ме съмнява да е някакъв дефект в устройствата
Цитирай

(2024-02-29, 17:24:10)vanboy написа:  В това е и загадката... Smile


Няма как да им го докажем проблема при условие, че той се появява през ден, два, три... При тест и преглед те ще кажат, че телефона е перфектен и ще бъдат прави.
Според колегата е всеки ден.Опитай втория вариян с Один.
Цитирай

Всъщност може и да е дефект в дисплея. Капацитивната технология използва пръстите и се влияе от други предмети и обекти със заряд за да отчита промяната в електрическата проводимост и от там да си отчита. След като го прави и след нулиране и при всякакви условия и ако премахнем като причина софтуер на потребителя, това означава че или е проблем в дисплеите или има нещо друго физическо което прави проблема - калъф с магнит, просто калъф направен от определен материал, протектор също, както и евентуално някой случаен друг аксесоар.

Докато не се махнат протектори, калъфи, ресет и ползване на устройството само и единствено като телефон евентуално само с гугле акаунт няма обаче как да се потвърди че е хардуерен дефект
Цитирай

Снощи ми отвори така инстаграма, но при мен това се случва веднъж или два пъти в месеца макс, та не е проблем. Ако се случваше постоянно, просто щях да махна иконите от началния екран, не знам защо още не сте го направили тия с проблема.
[-] 1 потребител изказва благодарност на Dowper за това мнение:
  • milss
Цитирай

Здравейте,

Вчера пристигна нов отговор в USA форума. Освен при S21, 22, 23, 24 излиза и при Galaxy Z Fold5. Просто за сведение.

Re: Some apps open after unlocking display
I have the same issue on a different device - a Galaxy Z Fold5, equipped with the latest updates available for this device. The issue started approx. 3-4 weeks ago. The only thing I found so far is, that most of the time the app that starts has its app shortcut located in a specific location on the home screen. I changed that app shortcut to a different app (just exchanged two app shortcuts on the home screen), and since then the former app doesn't start without user action on my side, but the new app now located in the position of the former app shortcut is the one which starts unintentionally. Could this be a screen (hardware) defect? Because I typicall unlock my phone with the side key (power on/off key), including fingerprint unlock. Regards, Franz
Цитирай

При мен намаляха отварянията. Не знам точно защо... Може би заради скорошни ъпдейти на системни и други приложения, или пипане по настройки (и аз вече не знам кои от всички), или комбинирано. Вече седмица не е мръднал телефона. И въпреки неприятностите по този проблем, аз смятам, че е един невероятен телефон.

Galaxy s23 Ultra
Цитирай

Аз се свързах с двама Software developers от Samsung Korea, като описах проблема и че се проявява при други потребители и чакам да отговорят. 

Междувременно включих автоматичната автоматизация всяка нощ в 2:00 да оптимизира телефона и ще разбера това ще помогне ли. За сега не се е проявявал проблема.

Има нова версия на ONE UI 6.0

на който му позволява може да я изтегли, при мен за сега не.


Прикачени файлове Миниатюри
   
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)