Теми: 0
Член от: 2011-09
Здравейте колеги, имам нужда от помощ. При инсталиране на ром-а когато трябва да избера choose zip from sd card ми дава че неможе да маунтне сд картата. Някакви идеи ?
Теми: 211
Член от: 2010-03
Устройства: MI 11 Ultra & S10e
Пробвай с друга SD карта.
★
MI 11 ULTRA & S10e ★
При забелязано нарушение на
правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" !
Здравейте, имам проблем с телефона. Какъвто и андроид да сложа, като поседи малко забива в заключено положение, екрана остава черен и нищо не може да се прави с бутоните и батерията е паднала в зависимост от това колко време е стоял така, ако е бил в зарядното когато го махна пак си свети диода все едно се зарежда... Това преди го нямаше.
Теми: 211
Член от: 2010-03
Устройства: MI 11 Ultra & S10e
Нали сменяш partitions за всеки един ROM, който флашваш? С кой ROM си сега?
★
MI 11 ULTRA & S10e ★
При забелязано нарушение на
правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" !
Търся спешно колега от София да прейнсталира едно зверче ...смених му андройда ,но не разбрах това за партишъна и другото от къде се сменя и сега като снимам не ми излизат снимките а само удивителни ..интересното е ,че като се опитам да сложа някакво андройдче на картата памет мятам зип файла и после като я мушна в телефона зип-а го няма ...пробвах и с кабел пак така ! ако някой му се занимава ...не за без пари разбира се :cheers: или ако не му се занимава да го давам за 70 лева ... :facepalm: