Теми: 107
Член от: 2011-12
С 1GB карта си избери друг.
За тези ти трябва НАЙ-малко 2GB, защото 1GB ти е само партишъна.
Теми: 2
Член от: 2012-02
Въпрос към господин luba6ky,имам едно HTC Touch HD дали и на него може да му се сложи някой от тези ромове?
Теми: 0
Член от: 2011-02
Здр. имам едно питане -карта памет 32 гб клас 4 дали става за нашите тел.
Член от: 2011-03
Устройства: Samsung S6 Edge plus, HTC One M7
нЕкой знае ли как са правилните настройки за build.prop на HD2, щото се оказа че google play е пълен таш*к и сега на телефона повечето приложения дори и най-малоумните като color notepad ги дава като несъвместими :wall: . Пробвах нEкои настройки за vision i SGS2 дето са ги показали в xda при нЕкои ромове за HD2, но не стаа раЛтата. В момента съм с hyper droid 2.3.7 DPI-то е 192, но съм пробвал с 240,160 dpi като и там е същия таш*к.
Въпросния проблем с несъвместимост на приложенията се появи след смяната от маркет към google play, докато преди това всичко си беше наред с стария маркет. А относно другите ромове, все още не съм намерил ром с CM7 със стоков кернел, ромовете с сенс са малко тежки и имат голям разход на батерията, видео записа работи читаво на най-ниска резолюция а 720p на свалените клипчета от youtube вървят с хардуерно ускорение само на froyo. Повечето 2.3.7 имат кернели на девелоперите, които все ги обновяват през 2 седмици и вече ми омръзна само да флашвам, вече сигурно 50-60 пъти го флашвам тоя тел. Hyperdroida си беше екстра откъм бързина и батерия, но просто google play прееб@ всичко, като за момента редактиране на build.prop е единственото решение
Мерси все пак за помоща, но и този метод не става, дори и с htc vision даже, ще чакам нещо в xda да измислят.
Член от: 2011-10
Здравейте, имам едно питане. Става дума за HTC HD2 с nand android. Намерих му купувач, но не мога да изчистя информацията от него. Като му дам factory reset уж я прави, но след като се рестартира няма промени, всичко което съм инсталирал е там плюс телефони т.н. Мога ли да му направя hard reset? Страх ме е да не се омаже нещо.
Теми: 2
Член от: 2012-04
- Ако минавате от един на друг ROM, изберете и wipe data (hardreset на андроида).Въпроса ми е след този хардресед трябва ли да се правят всичките стъпки или само инсталираме РОМ-а който сме си избрали.
Samsung Galaxy Nexus /
Huawei p8 lite/ Samsung j7 2016/ Huawei Mate 20/ Huawei Mate 50 Pro
Ако е със същия системен партишън не тряба.
Ако е с разлиЧен ще трябва да го смениш.
Проверявай дали се иска е екстърнал на картата.
И си има главни теми за тези въпроси!
Член от: 2011-11
Здравейте, прочетох всичко 2-3 пъти и дръпнах всичко и за почнах, но още в началото имам проблем.
Телефна нещо май не съм го свързал добре с PC-то...
Когато ми е включен тела и е свързан към компа и и задържа “Volume Down” + “End”, не ми влиза в bootloader режима, а когато го изключа и направа същото влиза ама не ми изписва USB. Махам кабела и си изписва Serial долу...
Ти за да влезнеш в bootloader трябва да си го изключил първо.
За това, че не ти пише USB може да смениш кабела, да смениш порта, да направиш рестарт на компа, да преинсталираш драйверите, да ги инсталираш ( ако все още ги нямаш ) ...
Член от: 2011-11
Ами мисля, че ги имам драварите, защото си свързвам телефона с кабела като си му дам disc drive?
От кабела може ли да има проблем щом ми ги свързва с компа?
И още 2 въпроса от къде мога да ги намера драйверите, защото май там е проблема, а нямам диск към тела?
И другия въпрос е възможно ли е да имам radio 2.15.50.14, защото когато ми се пуска телефна по едно време излизат за секунди едни написани редове и на единия пише точно R 2.15.50.14?
Благодаря ти за отговорите :bow:
Инсталирай си HTC Sync, за да ти се инсталират и драйверите.
Щом ти пише този надпис значи имаш такова радио, но си спазвам процедурата и си следвай стъпките въпреки, че го имаш.