2010-08-13, 11:11:07
Ето и моята EXPERIA X10

Ако очакваш неочакваното...то не става ли неочакваното очаквано?. Samsung Galaxy NEXUS White 4.3
macc написа:
killer4o написа:Macc, не лоша тема, обаче този черен часовник е абсолютно безсмисленИли му смени цвета или го махни направо - поне аз никога не бих могъл да видя колко е часът
Coolrogue написа:@macc как се казва уиджета на последната снимка май беше което показва батерия рам сд карта предварително мерси
killer4o написа:Мога да ти помогна със съвет, обаче само дотамКато начало трябва да си с руутнат телефон, след това трябва да намериш .xml файловете, в които се съдържат настройките за облика на телефона ти и да редактираш този, в който са настройките за цвета на часовника :p
Е... разбира се, винаги можеш да си инсталираш spare parts и да си го настроиш от тамусловието за руутнатост обаче си остава дори при този вариант
Edit: Опс, сега видях, че си с Cronos Froyo... значи 100% имаш руут. Виж в настройките дали няма spare parts или в менюто - понякога я слагат като бонусче. Ако я няма си я свали отнякъде (бих ти дал линк, но съм с gprs нет и докато отворя гугъл ще си си сменил рома).
macc написа:Coolrogue написа:@macc как се казва уиджета на последната снимка май беше което показва батерия рам сд карта предварително мерси
android.systeminfowidget се казва ето ти го))
Be6i4 написа:моля за нищо пак заповядай както се казваmacc написа:Coolrogue написа:@macc как се казва уиджета на последната снимка май беше което показва батерия рам сд карта предварително мерси
android.systeminfowidget се казва ето ти го))
Много е добро. Сега го сложих. Мерси
yovkomm написа:Ето и моята EXPERIA X10Можеш ли да ми кажеш как се казва уиджета с времето и часовника в горната част на екрана ти ?
Zheleff написа:yovkomm написа:Ето и моята EXPERIA X10Можеш ли да ми кажеш как се казва уиджета с времето и часовника в горната част на екрана ти ?
Zheleff написа:Няма да е лошо
NRG написа:Абе това с българския език на ЛГ-то много ми допада, на ХТС има ли възможност да стане по същия начин?Тц!