Теми: 107
Член от: 2011-12
Да, питах колегите там, защото не си спомням коя беше директорията в телефона. Вече намерих как става.
Благодаря все пак!
Теми: 0
Член от: 2011-02
колеги избрах си този ром [July 17th] [Sense 3.5] Energy в указанията на luba6ky пише Системен партишън: 5/200/5 + SD EXT3/4 SWAP Size 64 ,а като влезна в директния линк пише- Please setup a 380MB system partition to use this ROM, on TMOUS handsets.
If you have an EU HD2 (not Tmobile) have a 1Gb ext(2 or 3) partition ready on your SD card and choose the "EU" option when prompted during installation- което нещо не ми е ясно а и с англииския не съм на ти
Samsung galaxy note 5
android 7
За EU версията ти трябва 5/200/5 + SD EXT3/4 SWAP Size 64, а другото е за US версията и не те интересува, освен ако не си с US HD2.
благодаря след малко почвам да се пробвам
Samsung galaxy note 5
android 7
инсталацията мина успешно благодарение на перфектното описание дори за неразбиращ като мен да се надявам че е по стабилен от предния с който бях.
Samsung galaxy note 5
android 7
Теми: 2
Член от: 2012-08
Цитат:Battery Life Модификация
### Искам по-дълъг живот на батерията си ###
Има много методи за стабилизиране и удължаване живота на барията.
Аз ползвам този:
1.След като инсталирате рома влизате advanced > wipe battery status
2.След няколкото рестарта свалете Root Explorer от черния маркет.
3.Изключвате телефона, свързвате го към зарядно и го включвате.
4.Изчакайте да зареди и изпише 100%.
5.Влизате през Root Explorer в следната директория: data/system/batterystats.bin
6.Изтривате batterystats.bin и изключвате от зарядното.
7.Скапвате батерията до край, като дори след като се изключи сам телефона го включвате още 2-3 пъти.
8.Сега вече телефона ви знае точните стойности на батерията.
имам въпроси относно това.
1. Не намиран информация тази процедура само след прясно инсталиран РОМ ли се прави или може и на вече инсталиран?
2. Има ли симптоми по които се разбира че батерията има нужда от калибриране а не е стара и износена ако има какви са те?
Ericsson GA 628 > Ericsson R320 > Sony Ericsson T630 > Sony Ericsson K800i > HTC HD2 > Samsung Galaxy Note 4
Процедурата може да се направи винаги.
Ако и след нея или някоя друга няма грам ефект, вече може да се каже, че има проблем.
Теми: 11
Член от: 2011-01
Исакм да попитам след като си направя патишън ext4 ще трябва на ново ли да инсталирам magldr и cwm
Samsung Note 10 + , Poco f3 256 GB & Huawei watch gt 2 pro
Не, не е нужно пак да се инсталира MAGLDR, но ако ще сменяш рома това е причината на правиш и ext4, значи трябва да провериш CWM. Ако се наложи му смени стойностите и го инсталирай пак.
Член от: 2012-09
Кой е най-добрия ром за този телефон според.За мен добър значи да е бърз и стабилен ?
HTC HD2
Теми: 211
Член от: 2010-03
Устройства: MI 11 Ultra & S10e
В новият ти ROM пише какви са инструкциите. Друго не ти трябва.
★
MI 11 ULTRA & S10e ★
При забелязано нарушение на
правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" !
Да не говорим, че и тук е описано.
Теми: 3
Член от: 2011-09
Здравейте колеги.
По стечение на обстоятелствата попаднах в този раздел и имам нужда от малко помощ. Предполагам е обсъждано някога, някъде, но нямам времето и възможността да се ровя в целият раздел затова питам директно.
Трябва ми читав ром с бг език. Телефона ще се ползва от мъж на години и макар да е доста оправен, ще му трябва нещо стабилно. Идея си нямам кое е най-доброто на този етап, тъй като се занимавам с по-друг тип телефони
Не държа да е ICS, искам просто да не му прави проблеми за да му е по-лесен прехода от Win към Android. Ще е хубаво ако е със Sense, но отново не е задължително.
Очаквам предложения и се извинявам предварително ако някъде има отговор точно на моят въпрос и просто съм прекалено пиян за да го видя
My lack of punctuation is purely intentional.
Huawei P30 Pro
В пост №1 са най-добрите ромове. Знам, че нямаш време, но си харесай нещо от там. Имам със и без сенс.
Член от: 2012-11
Здравейте колеги ! И аз се опитвам като вас да сложа Андроид.Видях, че най предпочитаният ром е TyphooN CyanogenMod 7.За съжаление не мога да разбера къде точно от страницата на хда форум да го изтегля.Ако може дайте съвет...... Благодаря предварително !
Теми: 411
Член от: 2010-10
Устройства: Poco F3
Там където пише MAGLDR Или ClK си избираш метода, който ще използваш за инсталацията и сваляш съответния файл