Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[24.02.12]-.¸¸.·´¯HTC HD2 Android ..::Колекция::..

@Luba6ky
Тук също си задал вапроса:
http://forum.xda-developers.com/showpost...count=1225

исъм отговорил Smile
Цитирай
Ecoflow

Да, питах колегите там, защото не си спомням коя беше директорията в телефона. Вече намерих как става.
Благодаря все пак!

|||ПРАВИЛА|||¸.·´¯Facebook, Twitter, G+, YouTube и Vbox¯´·.¸|||ЕКИП|||
@Luba6ky Задавайки въпроси на PM, унищожавате форума!
Цитирай

Pixeldroid Last Edition RC8 Rom - Някой може ли да каже нещо за този РОМ?

http://forum.xda-developers.com/showthre...?t=1667631
Цитирай

Pre-Alpha 2 JellyBean for HD2 [KERN: Tytung R3.2]

Няма спирка този телефон!

Цитирай

luba6ky написа:Pre-Alpha 2 JellyBean for HD2 [KERN: Tytung R3.2]

Как се инсталира този ROM?
Цитирай

stef4o написа:
luba6ky написа:Pre-Alpha 2 JellyBean for HD2 [KERN: Tytung R3.2]

Как се инсталира този ROM?

Като всеки друг ром с партишън 5/250/5.

Цитирай

колеги избрах си този ром [July 17th] [Sense 3.5] Energy в указанията на luba6ky пише Системен партишън: 5/200/5 + SD EXT3/4 SWAP Size 64 ,а като влезна в директния линк пише- Please setup a 380MB system partition to use this ROM, on TMOUS handsets.

If you have an EU HD2 (not Tmobile) have a 1Gb ext(2 or 3) partition ready on your SD card and choose the "EU" option when prompted during installation- което нещо не ми е ясно а и с англииския не съм на ти

Samsung galaxy note 5
android 7
Цитирай

За EU версията ти трябва 5/200/5 + SD EXT3/4 SWAP Size 64, а другото е за US версията и не те интересува, освен ако не си с US HD2.

Цитирай

благодаря след малко почвам да се пробвам

Samsung galaxy note 5
android 7
Цитирай

инсталацията мина успешно благодарение на перфектното описание дори за неразбиращ като мен да се надявам че е по стабилен от предния с който бях.

Samsung galaxy note 5
android 7
Цитирай

Цитат:Battery Life Модификация

### Искам по-дълъг живот на батерията си ###

Има много методи за стабилизиране и удължаване живота на барията.
Аз ползвам този:

1.След като инсталирате рома влизате advanced > wipe battery status
2.След няколкото рестарта свалете Root Explorer от черния маркет.
3.Изключвате телефона, свързвате го към зарядно и го включвате.
4.Изчакайте да зареди и изпише 100%.
5.Влизате през Root Explorer в следната директория: data/system/batterystats.bin
6.Изтривате batterystats.bin и изключвате от зарядното.
7.Скапвате батерията до край, като дори след като се изключи сам телефона го включвате още 2-3 пъти.
8.Сега вече телефона ви знае точните стойности на батерията.

имам въпроси относно това.
1. Не намиран информация тази процедура само след прясно инсталиран РОМ ли се прави или може и на вече инсталиран?
2. Има ли симптоми по които се разбира че батерията има нужда от калибриране а не е стара и износена ако има какви са те?

Ericsson GA 628 > Ericsson R320 > Sony Ericsson T630 > Sony Ericsson K800i > HTC HD2 > Samsung Galaxy Note 4
Цитирай

Процедурата може да се направи винаги.
Ако и след нея или някоя друга няма грам ефект, вече може да се каже, че има проблем.

Цитирай

Исакм да попитам след като си направя патишън ext4 ще трябва на ново ли да инсталирам magldr и cwm

Samsung Note 10 + , Poco f3 256 GB  &  Huawei watch gt 2 pro 
Цитирай

Не, не е нужно пак да се инсталира MAGLDR, но ако ще сменяш рома това е причината на правиш и ext4, значи трябва да провериш CWM. Ако се наложи му смени стойностите и го инсталирай пак.

Цитирай

Кой е най-добрия ром за този телефон според.За мен добър значи да е бърз и стабилен ?

HTC HD2
Цитирай

Здравейте, имам вече качен на телефона андроид energy със sense 3,5, но много ми мота и искам да го сменя с http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026 този. Опитах се да потърся из форума, но не успях да намеря нищо, какво трябва да направя за да го сменя или трябва да действам както като го инсталирах от Уиндоус 6.5 към андроид. Мерси !
Цитирай

В новият ти ROM пише какви са инструкциите. Друго не ти трябва.

MI 11 ULTRA & S10e 
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________

Цитирай

Да не говорим, че и тук е описано.

Цитирай

Здравейте колеги.
По стечение на обстоятелствата попаднах в този раздел и имам нужда от малко помощ. Предполагам е обсъждано някога, някъде, но нямам времето и възможността да се ровя в целият раздел затова питам директно.
Трябва ми читав ром с бг език. Телефона ще се ползва от мъж на години и макар да е доста оправен, ще му трябва нещо стабилно. Идея си нямам кое е най-доброто на този етап, тъй като се занимавам с по-друг тип телефони Smile
Не държа да е ICS, искам просто да не му прави проблеми за да му е по-лесен прехода от Win към Android. Ще е хубаво ако е със Sense, но отново не е задължително.
Очаквам предложения и се извинявам предварително ако някъде има отговор точно на моят въпрос и просто съм прекалено пиян за да го видя Big Grin

My lack of punctuation is purely intentional.
Huawei P30 Pro
Цитирай

В пост №1 са най-добрите ромове. Знам, че нямаш време, но си харесай нещо от там. Имам със и без сенс.

Цитирай

Мнение за този ром:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951
И кой е по-добрия вариант, този по-горе или NDT GINGER V37.0[CM7.2 Nightly 2.3.7][Tytung R14.0]
Цитирай

Typhoon е по-добър

Цитирай

Здравейте колеги ! И аз се опитвам като вас да сложа Андроид.Видях, че най предпочитаният ром е TyphooN CyanogenMod 7.За съжаление не мога да разбера къде точно от страницата на хда форум да го изтегля.Ако може дайте съвет...... Благодаря предварително !
Цитирай

Там където пише MAGLDR Или ClK си избираш метода, който ще използваш за инсталацията и сваляш съответния файл
Цитирай

Много ти благодаря за навременния отговор както и на всички писали по тази тема.48 часовата ми битка да сложа добър андроид може би завърши Smile
Цитирай

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)