Теми: 0
Член от: 2012-07
Благодаря, колега! :cheers: :cheers:
…Amazon Kindle Fire…
... Samsung Galaxy Note 3 ...
Теми: 2
Член от: 2012-08
да попитам с програмата My Backup като направя бекъп в самия тел. каде отива информацията от паметта и достатъчно защитена ли е,че като се ъпдейтне софта до JB няма да се изтрие,защото нямам комп. и няма къде да си прехвърля всичките неща.С HTC One X съм.Благодаря
Теми: 319
Член от: 2010-09
Устройства: Пикльо 6 Про
Зависи, ако бекъпа си го правил наистина с My backup, архивите отиват в папка sdcard/rerware/MyBackup
Ако бекъпа си го правил с Titanium, архивите са в sdcard/TitaniumBackup
И в двата случая са на sdcard, което не би трябвало да се засяга при преинсталиране и ъпдейтване.
Член от: 2012-04
дел
Galaxy Note 2 GT-N7100 android newbie! N7100XXALJ3 stock -- not anymore
(Последна редакция: 2013-08-13, 21:51:33 от
nyksanbg.)
Теми: 3
Член от: 2009-10
Значи при рута не губиш никакви данни,после си купуваш титаниум бекъп-съвет от мен ползвай платената версия,за да си нямаш ядове-и си бекъпваш приложенията заедно с данните им.После през CWM рековърито си правиш и бекъп на текущия ром,това значи,че ако го върнеш ще ти бъде в състоянието,в което е в момента телефона.
iPhone 12 mini Space Grey
Член от: 2012-12
Мога ли ръчно да преместя всички бекъпи на външната карта? Понеже за пръв път го пускам (Титаниум Про) и първите архиви ми ги направи във вътрешната памет. После направих една папка на външната карта и му дадох да ползва нея. Попита ме дали искам да премести всички архиви там. Като му дадох "Yes" и ми написа "0 от 860 файла бяха преместени" :confused:
Samsung Galaxy S10 Edge Plus
suffer написа:Ако ползваш на телефона и компютъра Dropbox си пусни Dropbox Sync от самия титаниум бекъп и през Wi-Fi ще ти качи бекъпите в дропбокса, оттам от компютъра си ги местиш където си искаш вече 
Мерси. Тъкмо се чудех дали да го включвам това
Samsung Galaxy S10 Edge Plus
Теми: 5
Защо не виждам back up Файловете на PC-то ?? А като вляза в file managera на тела се виждат ???
Samsung Galaxy Nexus [] Android: 4.2.2 [] ROM: Stock (root) 16GB
Samsung Galaxy S7 Edge [] Android: 6.0.1 [] ROM: Stock 32GB
Теми: 413
Член от: 2010-10
Устройства: Poco F3
Как точно ги гледаш през компютъра, че не ги виждаш?
Да не е с някоя програма за синхронизация, която да ти показва само снимки, видео и музика?
Теми: 5
Ами както се отваря папка и в нея има файлове ... нищо по - различно ... но като рестнах компа се появиха .... защо така се получи нз ... и миналият път пак така стана ... и изгубих доста save-ки на игри ...
Samsung Galaxy Nexus [] Android: 4.2.2 [] ROM: Stock (root) 16GB
Samsung Galaxy S7 Edge [] Android: 6.0.1 [] ROM: Stock 32GB
Теми: 107
Член от: 2011-12
В папката Titanium Backup в телефона са въпросните файлове и те са бекъпите. Ако не ги виждаш през компа, може да си е някаква настройка от него.
Теми: 1
Член от: 2012-01
Устройства: Samsung Galaxy S6
Зависи на какво искаш да направиш backup.
Ако искаш на потребителските приложения [твоите] респективно щракаш на съответната опция.
Ако искаш на системните [тези, с които идва РОМа чист] - щракаш него.
Ако искаш и на потребителските, и на системните - backup all user apps + system apps.
SGS 6 [Stock 6.0.1]
Член от: 2011-02
С версия 6.0.2 съм и имам следния проблем:Направих си backup на всички приложения.Папката titanium backup стана 96МБ и смятам,че всичко е минало както трябва,обаче:При опит за restore на всички-процедурата отнема 2 секунди и съответно не се получава нищо.
Единствения начин е едно по едно и то като избера някое приложение започва restore-a и не спира да зарежда.Тряба да влезна в настройки и да дам на titanium-a force close,след което програмката се е ресторнала.Знам,че използвайки безплатната версия не мога наведнъж да възстановя всичко,но защо при опит за връщане на отделна програмка забива?
Преинсталирай приложението.
Член от: 2011-02
Когато стартирам програмата ми излиза надписа: Your system settings may cause problems.To correct this,go to your phone's Settings,then in "Applications",then in "Development"and tick the "USB debugging"checkbox.
Това съобщение излиза,независимо дали съм сложил отметка или не.
P.S. Преинсталирах го и пак същото.Бихте ли ми препоръчали друга работеща безплатна версия ?
Член от: 2012-06
Здравейте, съвсем скоро инсталирах това приложение и още го разучавам.
Темата е много полезна и определено ще ми помогне много, имам обаче един въпрос.
При всяко стартиране ми дава следното съобщение:
![[Изображение: Screenshot_2013_04_20_11_41_19.jpg]](http://s5.postimg.org/3y8w0ajpf/Screenshot_2013_04_20_11_41_19.jpg)
За сега давам "No" защото ме е страх да не ми прецака нещо роот правата, че вече веднъж минах по пътя на ресет със PC Companion и всичко от нулата пак да градя не ми се иска.
Ако може малко инфо за евентуалния проблем.
Използвам SU който ми дойде след рутването със Flashtool и след това обновен през маркета.
Now - Xiaomi Mi6 / Nexus 7 2012
OLD - Xperia Neo V / Xperia M4 Aqua / Xperia V
Мисля, че имаш някакви ограничения или самия руут не е пълен.
Аз бих му дал Yes, след като пише, че може да го оправи.
Член от: 2013-05
Здравейте, не можах да разбера става ли платената версия на „Titanium Backup" да работи без да е роот-нат телефона?
Ако не става, има ли друга с която да става? Искам да си преместа приложенията от тел. в СД картата. Поздрави!
Теми: 17
Член от: 2013-01
Устройства: Samsung
mariqn12 написа:Здравейте, не можах да разбера става ли платената версия на „Titanium Backup" да работи без да е роот-нат телефона?
Ако не става, има ли друга с която да става? Искам да си преместа приложенията от тел. в СД картата. Поздрави!
Ето
https://play.google.com/store/apps/detai...FwcDJzZCJd
Поправям, Преинсталирам, Модифицирам Android и Windows