Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Всичко за Asus transformer pad tf300

tonchita написа:
tonchita написа:Здравейте бих искала да питам,след ъпдейта някой има ли проблем с таблета, в смисъл аз имам проблем с торента за филми,просто не мога да ситегля сериалите до преди това ставаше,буквално до преди ъпдейта.Друг проблем ми е gmal-а,ако не го рефрешна не си получавам писмата,просто не влизат.Не знам какво се случи,нищо не е пипано.

Здравейте отнов,аз продължавам да не мога да тегля смених няколко торент клиента, ресетнах, какво ли не правих е няма и няма,не мога да тегля от замунда и това си е :wall: ,ако някой знае как се решава този проблем,ще се радвам да сподели,благодаря ви предварителноSmile
Има вариант,сваляш си от маркета мозила фаерфокс браузъра и през него става иначе за сега и при мен го има този проблем.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари

Нова китайска програма за Root. Работи без да се отключва боотлоадера за нашите таблетчета - VRoot. Трябва ви регистрация. Също така става за почти всякакви устройства. В темата има приложен и Superuser.apk, но с руска локализация. Преди малко я пробвах на таблета от подписа и имам вече руут. В момента правя и Superuser.apk с българска локализация.

Всичко става само с един клик. Работи от Android 2.3 до най-новите устройства с Android 4.3

[video]http://www.youtube.com/watch?v=0cZM3A3JCoM#[/video]
Цитирай

Ето постигнатия резултат за изхабяването на батерията след руут. Успях да спра или да премахна приложения на Asus, които не ползвам, ядящи яко от батерията. Сега батерията ми държи толкова, колкото ми държеше при 4.1.1, с тази разлика, че там не бях махнал или спрял нищо.

Мисля, че 6 часа екран е добро постижение при TG версията на таблета. Осветеността на екрана ми е на Auto, а нета е ползван постоянно къде на Wi-Fi, къде на 3G. В спящ режим разхода на батерия в момента е незначителен. Там яде най-много от батерията 3G модула, така че ако се мине в режим полет, може да кара много, но аз предпочитам с нет, за да ме известява за мейли.

[Изображение: rtnh.jpg]
[Изображение: pkfy.jpg]
Цитирай

Хора от 3-4 дена батерията почва да ми пада мн мн бързо, стига до 40% и се изключва. Батерията е заминала нали или е от нещо друго, което точи батерията??

SONY Xperia Z3 - Black  AND ASUS EEEPAD TF300T

                      SONY PlayStation 4 
Цитирай

Някой знае ли дали е възможно да се местят изтеглените от Google Play приложения и игри в картата? Пробвах от настройки>Приложения, но там няма бутон за преместване на SD картата (както при телефоните например).

И след като си инсталирах 4.2.1 тотално спря да се зарежда от контакта, само на USB става да му вкарам някакъв ток. :angry:

Преди малко го включих в контакта и се случи следното. На иконата на батерията и на лампичката на копчето за зареждане не даваше никаква индикация за зареждане, но когато погледна в програмката Battery HD пише, че е включен в контакта и се зарежда (и наистина се зарежда). Това не ми се струва нормалко. А?

Ако не ви затруднявам, може ли да ми дадете линк, където по подробно е обяснено какво е руут, как се борави с него и как прилага. Мерси.

Sony Ericsson Xperia Neo (4.0.4)
Asus Transformer Pad TF300T (4.2.1)
Цитирай

Здравейте колеги!Някой знае ли дали ще има ъпдейт до 4.3 за нашите машинки и кога да го очакваме?
Цитирай

http://technosamigos.com/asus-android-4-...-schedule/
Цитирай

Здравейте! Таблета ми при изгасен дисплей се включва сам и започва да си активира приложения без да го пипам направо полудява и като го рестартирам се оправя. Не е руутван, всичко си му оригинално. Някои да знае решение?
ASUS Transformer Pad TF300T
Цитирай

semelyna написа:Здравейте,имам такъв таблет от юни месец.Понякога се случва,както работя с него ,да почва сам да отваря и затваря приложения,опции и въобще каквото му падне.Дори,когато се получи това ,доста трудно успявам да го изключа.Някой имал ли е подобен проблем.
Цитирай

lino_ventura написа:Приятели, здравейте! Знаете ли от къде е най-изгодно да се закупи док с клавиатура за таблета? Мой приятел има същият и си търси, но не му се дават много пари. Също така, и ако някой от вас продава, нека ми пише, аз ще ви свържа с момчето.
Продавам си док стамцията тел 0988888761

Samsung Galaxy Note 4 - 5.1.1 Stock
Цитирай

Не трябваше ли вече да получиме 4.3? http://technosamigos.com/asus-android-4-...-schedule/
Цитирай

Vami написа:Нова китайска програма за Root. Работи без да се отключва боотлоадера за нашите таблетчета - VRoot. Трябва ви регистрация. Също така става за почти всякакви устройства. В темата има приложен и Superuser.apk, но с руска локализация. Преди малко я пробвах на таблета от подписа и имам вече руут. В момента правя и Superuser.apk с българска локализация.

Всичко става само с един клик. Работи от Android 2.3 до най-новите устройства с Android 4.3

[video]http://www.youtube.com/watch?v=0cZM3A3JCoM#[/video]
Много ти благодаря! :cheers:
Някои неща са все още неясни за мен,би ли ми помогнал?
Мога ли да разкарам китайските приложения,появяващи се след руута?
Superuser-a ми се струва странен,за първи път го срещам,има ли някаква разлика с SuperSU?
има ли значение какъв ще е superuser-a,който ще се използва?
П.С стана ми ясно,а и сложих ром Smile

SE XPERIA X8-->Sony XPERIA SP
ASUS Transformer Pad TF300T -Katkiss 7.1
Цитирай

Колеги, какъв е модела клавиатура за нашия Асус?
от Tf700/7001/200 стават ли?
Нещо не мога да си намеря а ми трябва, моля помогнете с обяви или нещо такова Smile
Цитирай

Заповядай
http://www.ebay.com/bhp/asus-transformer-tf300-dock
Цитирай

Здравейте, сдобих се наскоро с тф300тг таблет с док станция с Андроид 4.2.1. Имам следния проблем, когато го зареждам(и в докст. и в таблета) не изписва, че е включен на режим "зареждане", но въпреки това се зарежда. Вторият проблем е, че док станцията по никакъв начин не се зарежда, стои си с удивителен знак постоянно на 0%, но пък работи. Не съм го ресетвал още, но да попитам някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да ми каже възможно решение.

Не е важно да знаем всичко, Важно е да знаем къде да го намерим!!!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)