Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Предложения за сайта и за форума

Собственици/админи на форума, допускате ли, да разглеждаме във форума телефони с операционни системи базирани на Андроид, но несъвместими с AOSP, Гугълски/Хуавейски Андроид?

Това са FirefoxOS, KaiOS и AliOS. В момента в Европа и околностите се намират най-вече телефони с KaiOS, което е чист андроид до преди частта с Dalvik/ART. От телефоните с които реално съм се занимавал: Nokia 8110 4g (snapdragon) в build.prop съсвсем ясно пише Android 6.0.1 и Energizer E241s (spreadtrum) - в build.prop е Android 4.4.4. За mediatek, доколото съм чел също са с 4.4.

В KaiOS се прави jailbreak - отключване на възможност за инсталиране на приложения извън магазина за приложения и root - като в нормалния андроид. Има къстъм рековъри, флашване, работят се през adb, понякога се случва и fastboot и т.н. Системата е доста непопулярна и в съчетание със слабото разпространение на езика ни - няма потецинал за отделен бг форум по темата. Тукашния форум е най-близо.

Ако допускате системата, може някога, когато не ме мързи, да напиша как се jailbreak-ва и root-ва Nokia 8110, което, обикновено, е приложимо и за по новите нокии с тая система - всичките ползват snapdragon 2xx. С Energizer-а за сега не ми се получава.

Sent from my Ericsson T68
[-] 3 потребители изказват благодарност на ahaf за това мнение:
  • Be6i4, jhoro, sapiora
Цитирай
Зарядни и кабели usb-c

Мисля, че ще е доста полезно. За мен няма проблем да пишеш във форума за тези модели. Поздравления за предложението!

MI 11 ULTRA & MI 9 powered by Xiaomi EU 
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________

[-] 1 потребител изказва благодарност на Be6i4 за това мнение:
  • jhoro
Цитирай

Ще помоля да се направи раздел за смарт часовници, може да се добавят и фитнес гривните.
В момента всичко е много разхвърляно. Amazfit и Mi Band са в раздела на Xiaomi. Garmin в "Друга електроника". Самсунг, Хуауей, Honor band, TicWatch са в "Android Часовници", въпреки, че 90% от тях са с друга ОС.

1916 
Цитирай

Момчета и момичета администратори и т.н.
Защо си усложнявате живота, вашия и нашия ?
Не можехте ли да пуснете едно допитване (анкета) до потребителите относно раздела за прословутите смарт и андроид часовници ?

За чий бяха нужни 100 подраздела за всяка марка носима електроника?
Нямаше ли да е по-лесно и практично андроид часовници да се преименува на smart часовници и всичко да е по-старому ?
Цитирай

Прояви малко инициатива, пусни ти такава анкета, не чакай на готово, все пак администрацията на форума не е само за това.

Цитирай

Отговор на въпрос с въпрос, говори за .... ?
Цитирай

Различни хора, различни виждания и различни критерии. Няма как да питаме за всеки раздел или Форум потребителите как да бъде и къде точно.
Мисля, че е въпрос на навик и малко време всички да свикнем със сегашната подредба.

При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________

[-] 2 потребители изказват благодарност на Be6i4 за това мнение:
  • ganchev, jhoro
Цитирай

Според мен най-удачно за часовниците беше да си вървят по марки, сега е каша по-голяма от предишната. Като не ме интересуват 5 от 6 няма да им отварям разделите, а сега ми показва нови мнения, които не ме интересуват, а няма как да знам, че са такива. И все още не са преместени всички по местата си (новите). Но това са бели кахъри на фона на общия отлив.

VOG-L29
HW GT 2 Pro-A3D 
[-] 1 потребител изказва благодарност на alexbg67 за това мнение:
  • emzo
Цитирай

Предлагам във Филми , Сериали - препоръки ... да не се дават препоръки за такива с по-нисък рейтинг от 6.0 в IMDb и ако има такива с по-ниска оценка да бъдат премахвани от съответната тема.

Цитирай

(2021-09-30, 10:26:52)NoMaD написа:  Предлагам във Филми , Сериали - препоръки ... да не се дават препоръки за такива с по-нисък рейтинг от 6.0 в IMDb и ако има такива с по-ниска оценка да бъдат премахвани от съответната тема.

Защо? Има хубави руски филми с рейтинг под 6. С ниски оценки са защото са руски, но са много по добри от американските боклуци с рейтинг 7, та дори и 8.

https://m.imdb.com/title/tt2321517/?ref_=m_ttls_tt_7

https://m.imdb.com/title/tt8060328/?ref_...ms_tt_i_10

По тази логика да се премахне разделите за HTC, Motorola, Oppo, ......  с много нисък рейтинг са сред потребителите.

1916 
Цитирай

Предлагам темата за ваксините да се отключи понеже попадам на все повече
интересни мнения от специалисти доказали се в професията:

https://www.youtube.com/watch?v=ngRb8IPsPsk

Смятам, че е много важна тема и грубият език и обидите на дадени потребители
не трябва да лишават мнозинството от информиран избор!

Huawei P 40 Pro    Angel
Цитирай

Не намирам 2 мои теми, които бях пуснал малко преди 4 часа: "Samsung Galaxy S22/S22+ - Лични впечатления и коментари" и "Samsung Galaxy S22 Ultra - Лични впечатления и коментари". Явно са били премахнати. Каква е причината за това?

Цитирай

Защото вече съществуват такива.

Apple iPhone 8 Space Grey ---> Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black ---> Apple iPhone 11 Pro Max Space Grey ---> Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue
Цитирай

А това, че си ги пуснал само с една постната снимка вътре, разбира се няма никакво значение - по-важното е ти да я пуснеш и да си първи на хорото.

Цитирай

1. Бяха пуснати 1 час след това.
2. Погледни пак моите теми. Ти ако имаш възможност да си активен цял ден, аз нямам.
3. Що се отнася до правилата " 7. Потребителят, преди да публикува нова тема, е длъжен да провери за евентуално нейно съществуване, за да се избегне повтаряне на теми. При наличие на еднакви теми по-новата ще бъде отстранявана, или присъединена към старата. Публикувана тема в неправилен раздел ще бъде премествана в правилния."
И попринцип модератор има право на предупреждение при наличие на еднакви теми.

Apple iPhone 8 Space Grey ---> Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black ---> Apple iPhone 11 Pro Max Space Grey ---> Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue
Цитирай

Моите теми съм си ги пуснал малко след 17 часа българско време, когато започна презентацията на серията, за твоите - не знам. А когато някой прави пълноценна текстова тема, е напълно е логично да я публикува без да знае, че някой малко преди това е вече пуснал подобна "тема" с едно изречение, то целта е ясна и това просто тук не е за коментар.

Цитирай

Здравейте! Искам да пусна едно предложение, надявам се админите да обърнат внимание Smile Става въпрос за създаване на раздел за сгъваемите телефони на Самсунг. Нашия форум е единствения в цял свят, който няма раздел за тези телефончета. Предложението е следното, да се обединят Samsung Z Flip 3 и Z Fold 3 в един раздел. Изискванията общо за двата модела са изпълнение. Има над 10 собственици и 4 активни теми.
Благодаря за вниманието Smile
[-] 3 потребители изказват благодарност на any9 за това мнение:
  • Be6i4, milenvn, suffer
Цитирай

Е пак ще се пробвам, нищо че май никой не чете тук Вече излезна 4-то поколение на сгъваемите телефони на Самсунг, а именно Z Flip и Z Fold. Мисля, че ще е добра идея да се направи общ раздел за тях, за да са събрани нещата. Надявам се админите да помислят Smile

Изпратено от моят SM-F936B с помощта на Tapatalk
[-] 2 потребители изказват благодарност на any9 за това мнение:
  • Be6i4, milenvn
Цитирай

Преди време бе предложено да бъде създаден самостоятелен раздел за смарт часовници и гривни. Раздела е факт от много време. Huawei, Samsung, Garmin - всичко на едно място, но каква е причината Xiaomi часовници и гривни да останат в раздела на Xiaomi?

1916 
Цитирай

Има препратка за тях в този раздел.
Всеки ги достъпва откъдето му е удобно.
Някак ще е странно да се местят 7 страници с устройства в раздел с 3 страници.
Вероятно поради тази причина е оставено с препратка.
За сравнение Xiaomi разделът е 7 страници. Самсунг - 2, Хуауей - 1
[-] 3 потребители изказват благодарност на suffer за това мнение:
  • Be6i4, milenvn, ronnie72
Цитирай

(2022-10-06, 00:21:53)any9 написа:  Е пак ще се пробвам, нищо че май никой не чете тук Вече излезна 4-то поколение на сгъваемите телефони на Самсунг, а именно Z Flip и Z Fold. Мисля, че ще е добра идея да се направи общ раздел за тях, за да са събрани нещата. Надявам се админите да помислят Smile

Изпратено от моят SM-F936B с помощта на Tapatalk

Новия раздел е отворен. Благодарим за предложението!  Androidbg

[-] 3 потребители изказват благодарност на Be6i4 за това мнение:
  • ganchev, milenvn, suffer
Цитирай

До
Управлението на форума,

Ако имате възможност да си избирате рекламодателите, да знаете, че с радост ще отварям реклами ако не са комарджийски.

Благодаря!
Цитирай

Моля, темата за Google Pixel 7a от раздела Google Pixel 7/7 Pro да бъде преместена в раздела - Други Pixel Модели. Благодаря!

[-] 1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение:
  • Be6i4
Цитирай

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)