Оценете темата:
  • 6 гласа - средно 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Предложения за сайта и за форума

В различните форуми просто е различно времето в което изчезва опцията за редакция. Ако я има просто явно не са се сблъсквали с проблеми като нашите, или просто не им пука за това че някой е решил да си изтрие всичко....
Цитирай
Dice.bg Аксесоари

Няма проблеми. Просто попитах, защото няколко пъти съм искал да изтрия коментар поради грешка, но и вие сте прави.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
[-] 1 потребител изказва благодарност на Iordannenov за това мнение:
  • vargala81
Цитирай

(2019-03-09, 15:00:35)nanobanano написа:  Имам предложение
Според мен е време модераторите да преосмислят критериите за създаване на нов раздел. Предлагам по усмотрение на главните модератори при излизане в продажба на топ флагмен от топ продаваните марки в България да се прави нов раздел, а не да се чака някаква анкета. Мисълта ми е, че е повече от ясно, че във форума ще е пълно с притежатели на самсунг с10, след това като излезе ноут10 ще е същото. Поне за топ моделите може да се реагира малко по-бързо с разделите. Същото е и с хуавей. Като излезе п30 неминуемо ще има раздел, след това и с мейт30 ще е същото. Ясно че следвате правилата, но може малко да ги промените. Кому е нужна тази бюрокрация в случая?

Съжалявам, че пак повдигам темата след като моите колеги вече коментираха случая...

Раздела за S10 беше отворен на 2-рия ден(ако не и по-рано) след стартиране на продажбите. Толкова ли е било фатално цели 2 дни хората да изчакат за раздел? Нито създаването на теми за моделите е било забранено, нито коментирането на телефоните! Толкова ли е неудобно тези теми за тези 2 дни да престоят в раздел Други модели Самсунг? Мисля, че не е била голяма драма. И аз влизах там и забелязвах, че хората си посещаваха общия раздел и си коментираха без притеснения.
Цитирай

Имам предложение към т. 10 от Правилата на АндроидBG форум, в частта си след „Личните дискусии във форума се правят само с лични съобщения“, да бъде допълнено с текстова част „..както е и забрането правене на забележки на други потребители без да имат право на това“. С това мое предложение по никакъв начин не иронизирам или искам да оспоря решението на администрацията или модераторите тук на наложеното ми наказание, т. е. БАН за един месец въз основа на тази формулировка, но бих искал други потребители да са уведомени и да си имат едно на ум. Благодаря.

 
Цитирай

И как да ти пише човек нещо като си го блокирал?
[-] 4 потребители изказват благодарност на suffer за това мнение:
  • ganchev, milenvn, ronnie72, vlaf
Цитирай

(2019-04-12, 09:00:21)suffer написа:  И как да ти пише човек нещо като си го блокирал?

Ще помоля да не се блокират членове на екипа тъй като с това се пречи на работата им.

В правилата на форума е наличен следния текст и би трябвало да дава достатъчни указания на потребителите:

"При откриване на мнение или тема, нарушаващи правилата във Форума, използвайте бутона "Съобщи за нередност", за да известите екипа. "
[-] 2 потребители изказват благодарност на admin за това мнение:
  • dp4u4umi6ev, vargala81
Цитирай

Предложение към модераторите за създаване на подраздел "Самсунг джаджи " в раздел Самсунг подобно на Xiaomi lifestyle в раздела Xiaomi, където да преместят темите за прословутите слушалки , фитнес гривни и най-вече часовниците с Тizen, които незнайно защо се подвизават в раздел "Андроид часовници".

Samsung Note10+Aura Black&Iphone11ProMax/512gbSpaceGrey>Iphone11Black256gb>SamsungS10+ Black>Iphone 8 plus 256gb>SamsungS9 >Note4 Black+А8 2018>Note 3 Black>GalaxyS4>LG 4X HD>Galaxy Ace 2>Nokia 701>Nokia X6>Nokia 5800
Цитирай

Добре е да направите раздел анкети, защото тези, които съм направил, а и не само аз след определено време се махат, защото хората са гласували, но пък тези които са нови не знаят за тях. Знам, че има тема за анкети, но тя е по предложения от потребителите и си я правите вие, докато при нас е различно. Аз след време мога да пиша в тях и да ги обновявам, за да ги видят хората, но пък да не решите, че спамя нещо.

Samsung Galaxy A5 2016 GOLD ---> Apple iPhone 8 Space Grey ---> Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black 
                                                                                                      Apple AirPods 2
Цитирай

Благодарим за предложението ти! С екипа ще го обсъдим.
Цитирай

(2019-06-08, 15:27:59)hazART написа:  Добре е да направите раздел анкети, защото тези, които съм направил, а и не само аз след определено време се махат, защото хората са гласували, но пък тези които са нови не знаят за тях. Знам, че има тема за анкети, но тя е по предложения от потребителите и си я правите вие, докато при нас е различно. Аз след време мога да пиша в тях и да ги обновявам, за да ги видят хората, но пък да не решите, че спамя нещо.

Вече могат да се пускат анкети от всички потребители в AndroidBG ви пита
Имайте предвид, че там ще се пускат анкети само и единствено свързани с Андроид!
Цитирай

@vargala, ако искаш може да добавиш моите теми, които са свързани с Android. Ако не искаш аз ще пиша в тях, и те ще излязат и само ще ги добавиш, ако не ти се търси. И  мерси все пак.

Samsung Galaxy A5 2016 GOLD ---> Apple iPhone 8 Space Grey ---> Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black 
                                                                                                      Apple AirPods 2
Цитирай

hazART, недей, не можем да местим теми в този раздел, иначе още снощи пробвах. Засега ще останат в общи приказки старите анкети, а новите ги пускайте в AndroidBG ви пита.
Цитирай

Не знам дали е възможно, но ще е хубаво да има избор на 2 теми. Една за десктоп и една за мобилно устройство. Сложил съм си тема Dark, но като отварям форума през браузъра на телефона отново е избрана тя и е неудобна за ползване на телефон. Когато я смених на една от мобилните теми, след това на десктопа отново беше мобилната тема.

Samsung Galaxy S4
Цитирай

(2019-06-18, 20:18:25)pavelcheto написа:  Не знам дали е възможно, но ще е хубаво да има избор на 2 теми. Една за десктоп и една за мобилно устройство. Сложил съм си тема Dark, но като отварям форума през браузъра на телефона отново е избрана тя и е неудобна за ползване на телефон. Когато я смених на една от мобилните теми, след това на десктопа отново беше мобилната тема.

Няма такава опция. Избереш ли една, стой с нея до следваща смяна.
По принцип мобилната тема е пълнофункционална за десктоп. Не би трябвало нещо да липсва.
Тя дефакто си е нормална тема за десктоп, но пригодена да се свива по подходящ начин на малки екрани. Наименованието й "Мобилна" е просто ориентировъчно и не е ексклузивно мобилна.
Цитирай

Ако  искате е добре да промените в общи приказки важните теми. Може да сложите по актуални. Някои са доста стари, но ако  са там, за да се запознаят хората с историята на форум, добре.

Samsung Galaxy A5 2016 GOLD ---> Apple iPhone 8 Space Grey ---> Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black 
                                                                                                      Apple AirPods 2
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)