Теми: 1
Член от: 2012-03
Melchiah написа:Пробвайте новата версия и както винаги - чакам вашите коментари 
Имам проблем с трейлърите както вече писах в коментара преди теб
Samsung Galaxy Nexus | CM11 KitKat 4.4.2 Snapshot-M10
ASUS MeMo Pad HD7
Член от: 2012-03
Melchiah написа:Пуснахме малкия ъпдейт 1.5.1
Трейлърите вече трябва да се показват само и единствено с максимално качество. Вече не ги показваме с по-лошо, ако връзката ви не е добра.
Оправени са и още няколко малки бъга.
Пишете ако неще друго не е наред 
Подобрение има, но отново не са на цял екран.
Samsung Galaxy Nexus | CM11 KitKat 4.4.2 Snapshot-M10
ASUS MeMo Pad HD7
Член от: 2012-12
Някой да има проблем с подкарването на приложението ?
Получаваме 3-то оплакваме в рамките на 1 час, че с 1.5.1 градовете не се зареждат при стартиране на приложението.
Засега проблемът се появява на Experia Z и GS3. Някой от вас ако ползва приложението ни на тези устройства може ли да потвърди дали този проблем е наличен ?
Теми: 2
Член от: 2012-11
Нямам проблем с приложението. Профил, списък с градове, резервации, всичко е на ниво при мен. Колкото до трейлърите, разликата с това, че не се появяват на голям екран е от факта, че този път трейлърите се буферират от трейлърите в самите сайтове на съответното кино, С ВГРАДЕНИ СУБТИТРИ.
Ако не ме лъже паметта, преди се буферираха директно от Ютуб, но предполагам мястото е сменено, заради удобството с бг субтитрите.
За да се появява отново на цял екран, явно в някое от бъдещите приложения, ще трябва да се разработи варянт, потребителя сам да избира от къде да буферира, дали сайта на киното с превода или HD video директно от Ютуб.
p.s. забравих да спомена - LG L9.
Теми: 0
Член от: 2011-01
Точно по този начин се виждат всички трейлъри при мен ... От около месец е така ...
HUAWEI P9 | TITANIUM GREY
Сега промених настройките само за игрите на глада.
Айде пуснете си трейлъра и ми кажете дали всичко е както трябва или отноов изглежда миниатюрно.
PS. Първо си изтрийте кеша!
Без промяна при мен.... ииии нямат субс!
Член от: 2010-04
Няма подобрение при мен, а и не е само на този филм, а изглежда на всички (пробвах на 3 различни). Телефона е Nexus 4 и е с Android 4.3. Ето и снимка как изглежда:
Интересното е, че на таблета, Asus Transformer TF101 с 4.0.3, няма такъв проблем.
LG NEXUS 4 & Asus Transformer TF101
Всъщност и при мен преди 2 месеца със HTC Sensation нямаше проблем, но от както съм с H4, трейларите винаги са ми били така
Член от: 2012-11
Пичове, кво е тва бре, то направо ви излизат ужасно тия трейлъри :facepalm:
Изглед от мен при Л9, няма проблем.
Пробвах и с игрите на глада и с на капитан филипс трейлърите - вървят си перфектно
Капитан филипс е даже с бг субс.Като гледам вече даже ми се оправи и бъгчето да не мога да си запазвам билети през мобилните данни и wi-fi - все ми даваше грешка при резервирането.Сега пробвах в парадайза и ми запази билет
Huawei Mate 10 L29 Black
Устройства: -
На нексуса от подписа върви по същия начин-орязано. Да не би защото дотука хората, които го имаме този прпблем сме с HD+ дисплеи и понеже видеото е 480п да не го "разпъва"?
Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Black 256 GB | ANDROID 11
Galaxy Watch3 46 mm LTE Galaxy Buds+ | RED
Член от: 2010-04
Не мисля, че е от резолюцията, защото таблета ми е 1280 x 800, но на него си го разпъва без проблем.
LG NEXUS 4 & Asus Transformer TF101
Член от: 2013-05
Устройства: LG H815
примен на S3 Mini трейлърите са си наред :bow:
Член от: 2011-10
Здравейте имам проблем при опит за регистрация по email когато искам да прочета условията за ползване не се визуализира нищо .Къде могат да се прочетат тези условия ?