Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Приложение - туристически наръчник - версия 1.0 :)
#1

С едно приятелче се хванахме да правим туристически гайд понеже забелязахме, че повечето такива за България за онлайн базирани.
Разбирасе, за сега е леко за България сме вкарали само 50 обекта, но бонус е това, че след всеки ъпдейт ще надграждаме информацията до сега И ще добавяме обекти от други държави.

Също така ще поработим и върху асоциацията с GPS-a, понеже за сега по-скоро си пада информативно насочено Smile


Дойде ред и да ви представя самото приложение:

My Ass Was HERE с колоритното девизче Push, Scroll & GO!!! (приложението е изцяло на английски език)

[video]https://www.youtube.com/watch?v=DD5mJTaI2dE[/video] - Леко интро за програмката Wink.

Ето и линкче за Гугъл плей, ако искате да го прегледате (цъкнете картинката) - [Изображение: 599862_113602972135620_243887670_n.png]
Цитирай
Аксесоари
#2

замислете се сериозно с твоя приятел да си намерите дизайнер или нещо примерно дизайнче (кой цвят с кой си върви, по четими шрифтове и т.н.) че с този си вид няма да имаш голям успех.

Идеята за офлайн е хубава, аз също разработвам такова офлайн, но като гледам с тези снимки няма да е много добре ако имаш примерно 1000 места. Замислете се над android sqlite за офлайн съхраняване на информация.
Цитирай
#3

Благодаря за съветите дизайна за сега ще си остане такъв, разбирасе може да го убием от към цветовата гама в която се намира сега. (предполагам визираш бутоните на САЩ и на мен не ми се нравят леко, но трябваше да се стигне до споразомение и така... Smile )...

Замисляли сме се за android sqlite но бързахме да го пуснем преди Коледа, понеже по празниците нямаше как да работим по него и като цяло искахме да видим дали ще има интерес, за да знаем дали да влагаме по-глеми усилия в изработката и ъпгрейда на интерфейса в следващите версии Smile


Поздрави и за много години!!!
Цитирай
#4

derik ами аз цитирах жълтите картинки и шфирта в тях [Изображение: mba3tBqLdCO9kM7NqREJcdBS17DQZREUlRntn_Tx...lcLWn=h230]. при такъв интерфейс няма как да хванеш добър интерес от потребителите (без да се обиждаш) и чак тогава да почнеш да го подобряваш.
Цитирай
#5

Smile Това ни беше  първата  проба за апп Smile  след това се запихме и изоставихме проекта :Д ...
Както и да е  след някоя друга година мога  да се  хвана да   направя  нещо.. но ще видим  (мн бързо отговорих с  2 години лаг :ДДД )
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)