Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

-.¸¸.·´¯ Подпомагане развитието на Андроид България ¯´·.¸¸. -
#1

[Изображение: zeropoint_logo.png]
[Изображение: UP%20Thread%20Banner.png]Здравейте, приятели!


За последните няколко месеца AndroidBG.com отбеляза голямо развитие. Това се случи благодарение на всички вас, които се регистрирате и спомагате за популяризацията на сайта.
За да изкажем благодарност и признание към тези от вас, които показват желание да подпомогнат допълнително този процес на развитие, решихме да награждаваме всеки със специфична титла - AndroidBG сътрудник. По този начин всеки, който е направил нещо повече за AndroidBG ще се отличава от другите.
Разбира се, това е минимален жест от наша страна, за доброволно оказаната помощ.В тази връзка ще дадем малко разяснение как ще се осъществява това раздаване на титли, за да няма неясноти по този процес.
За да получите такава титла ще трябва да отговаряте на определени условия, защото няма как да ви я дадем, без да са покрити дадени изисквания. Те са много елементарни и се надяваме, че след като ги прочетете ще ви стане ясно какво трябва да направите, ако искате да сте "AndroidBG сътрудник".


Нека да е отбележа, че за тази титла не се кандидатства! Тя ще се дава по наша преценка, ако видим, че даден потребител отговаря на изискванията и има желание да помага. Самостоятелни кандидатури няма да се приемат, нито ще се уважи оспорването на правилата.
УСЛОВИЯ1) Този, който иска да получи титлата трябва да е показал в рамките на 1~3 месеца, че има системна загриженост за развитието на сайта. Това не включва редовно писане на безсмислени постове из темите, за да се трупат мнения, а писането на полезни теми, подпомагането на популяризацията на сайта и т.н.!

2) Не трябва да има сериозни нарушения или да му е бил блокиран многократно достъпа до сайта.

3) Тази титла не е пожизнена и при прекратяване на подпомагането за дълъг период от време или блокирането на акаунта за нарушение на правилата - титлата се отнема.

4) Екипът няма да дава обяснение, защо на един е дадена такава титла, а на друг не. Всичко се решава по преценка, според това, което е показано като качества от потребителя. В това няма да се намесват лични чувства, а само реалните факти.

5) Тази титла не дава никакви допълнителни привилегии и права. Тя не прави никого модератор, а само ще го отличава като човек, който е направил нещо значимо за общността.След като вече сте наясно с условията и имате идея или идеи за това, как да помогнете на AndroidBG.com, то може да се свържете с член на екипа. Всеки може да ни представи идеята си и как може да бъде изпълнена.
Естествено, всичко трябва да е съгласувано с нас, за да може да следим какво се случва, да даваме насоки или препоръки. Плюс това трябва да знаем кой с какво помага, за да преценим заслугата му.


Предполагам сте разбрали, че това е доброволна кауза. Всичко се прави за идеята и трябва да е подплатено с голяма доза желание, а не толкова от стремежа да се сдобиете с титла. Ние ще направим каквото можем, за да помогнем на всеки и ако имате въпроси може да се обърнете към нас.

Благодарим на всички!!!


[Изображение: UP%20Thread%20Banner.png]


Андроид България в социалните мрежи


[Изображение: Facebook.png]      [Изображение: twitter.png]      [Изображение: google%20%2B.png]      [Изображение: androidbg-google-plus-community-icon.png]      [Изображение: androidbg-google-currents-icon-2.png]      [Изображение: androidbg-linkedin-icon.png]      [Изображение: youtube.png]      [Изображение: 7_new_2.png]
[-] 2 потребители изказват благодарност на Luba6ky за това мнение:
  • Be6i4, pipetko
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)