Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Благодарност

Аз пък благодаря на s3v3n, че ми каза как да си ънбрикна телефона :bow:

Motorola Milestone -> HTC Desire -> Desire HD -> LG Optimus 2X -> Galaxy Nexus -> Galaxy Note -> HTC One M7 -> Galaxy Note 3 -> iPhone 6 -> Galaxy S6 -> iPhone 6s -> Galaxy S9+
Цитирай
Зарядни и кабели usb-c

Искам да благодаря на kova4a, centur, RichardV, s01o, mcmlxx, vladdark, че помогнаха при flash на 2.3.4.
Благодаря! Ако някой е в София - може да пием бира :cheers:

MI 11 ULTRA & MI 9 powered by Xiaomi EU 
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________

Цитирай

st34 :bow: :bow: :bow:

Samsung Galaxy S20 Plus

Цитирай

По-добре късно от колкото никога: Искам да благодаря на pikcho, s3v3n, GHOSTFACE, didonikolov и mystic. Без вас нямаше да съм толкова навътре в нещата, и все още вместо да помагам щях да търся тъпи отговори. Мерси :cheers:

Xperia X8 ->Samsung s4 -> S7 Edge 
Web developer
Цитирай

Голяма благодарност към @admin, эа бързата реакция! :cheers: :bow:
Цитирай

Искам да благодаря на всички вас за това, че направихте този форум едно приятно и полезно място.

Powered by PLCNeT DM
The power of dreams...
Цитирай

+1 Smile
Цитирай

black`d3vil написа:Искам да благодаря на всички вас за това, че направихте този форум едно приятно и полезно място.
И аз Wink
Цитирай

Едно голямо благодаря и евала на suffer
Цитирай

Искам да благодаря на kova4a, че знае какво говори и ни помага Wink
Цитирай

Благодаря на kova4a , че споделя опита си :thumbup:

Galaxy ➡ Galaxy Nexus  ➡  HTC one ➡  LG Opposum ➡  Nexus 5  ➡ Xperia Z  ➡  MEIZU MX4  ➡  LG G3  ➡  Galaxy S6  ➡  Motorola Nexus 6 ➡ Nexus 5X ➡ S7 ➡ iPhone 7+ ➡ Oneplus 5 ➡ Mi A2 ➡ Mi 8 ➡ Mi 9
Цитирай

Аз пък искам да благодаря на Shadee, че се занимава с разработката на български ром за ZTE... :cheers:

Lenovo s90-u L_SevenMaxs 5.0.1 ROM
Цитирай

Искам да изкажа благодарностите си към Bæ6i4 и emski_vas за страхотното им отношение като модератори. На emski_vas искам да благодаря и за съветите относно ROM-a, който разработвам.

Благодаря на globetrance за това, че създаде много (изключително) полезни теми относно ZTE Blade и за това, че помага и дава съвети на всички в раздела (а може би и не само там). Да не забравя и това, че ми даде ценни съвети и материали за по-нататъшна разработка на Androidbg Z3.

И не на последно място, благодаря на всички от раздел ZTE Blade, които го попълват с нова информация, както и на всички потребители и екипа на AndroidBG, заради които този форум е едно от най-добрите места, където може да се намери помощ при проблем и много друга информация.

Запознайте се с Правилата на форума. | Устройства: ZTE Blade III, Sony Xperia Z (dead)
Предишни: Nexus 7 2012, ZTE Blade, Samsung Galaxy SII NFC | Други: Toshiba Encore, Nokia Lumia 630, Apple iPad mini
Цитирай

Искам да благодаря на s3v3n и на TopGun, затова че ми помогнаха да си флашна къстъм ром на ДХД (беше преди 5 месеца, но го правя чак сега, защото все забравям Big Grin ) . Благодаря Ви много :bow: :bow: . Без помощта Ви сигурно щях да си брикна телефона Big Grin .

Intel Core i5-4690K | Asus Maximus VII Hero Z97 | EVGA GTX 780 SC ACX 3GB | Corsair Vengeance Pro 8GB
WD 1TB | Crucial MX100 256GB SSD | Corsair RM750 | NZXT H440 | Windows 8.1 Pro
Цитирай

Даже когато благодаря ли ми давате минуси? Пфф...

Intel Core i5-4690K | Asus Maximus VII Hero Z97 | EVGA GTX 780 SC ACX 3GB | Corsair Vengeance Pro 8GB
WD 1TB | Crucial MX100 256GB SSD | Corsair RM750 | NZXT H440 | Windows 8.1 Pro
Цитирай

DesireHD-_-Pain написа:Даже когато благодаря ли ми давате минуси? Пфф...
Offtopic Дадох ти + и сега резултатът ти е 0 :thumbup:

Verizon Samsung Galaxy S4 SGH-I545 with Eclipse TW 4.4.2
Цитирай

Offtopic :thumbup: и от мене Big Grin

Xperia X8 ->Samsung s4 -> S7 Edge 
Web developer
Цитирай

Специална благодарност на колегите от Пловдив за бързата реакция и светкавичната организация на Андроид среща. Страшни сте. Изкарахме си добре и се надявам да дойда пак скоро и да пийнем по бира/и. :thumbup: :bow:

Google Pixel 4 XL + Amazfit Bip
Историята ни учи, че нищо не научаваме от историята. ( Георг Хегел )
Цитирай

Благодарности на @papalin4o за отношението си към мен като клиент :cheers:

LG G2 + SGS⁴ Active + Galaxy Note III                                
                                                                             UCCW Skins
Цитирай

искам да благодаря на pikcho, s3v3n, GHOSTFACE, didonikolov, d3, stoyandim, SPARCO, racer1, pikpik и mystic,защото те ми помогнаха да разбера много неща за андроид

Samsung Galaxy S23 Ultra Phantom Black 512GB

Цитирай

Благодаря на armadillo за коректното отношение, ако всички бяха точни и честни като него, щяхме да живееме в един по-хубав свят :cheers: :thumbup: !
Цитирай

Време е и аз да благодаря Smile
Едно голямо :bow: за TopGun
Всичко, което някога съм посмяла да направя по телефона е благодарение на него!
Голям си! :bow:
Цитирай

Специални благодарности на @Gunplay, @pwf(на срещата живот и здраве ще се черпим :cheers: ), @killer4o и на @style34, за това, че се отзоваха при нужда за услуга :bow: :bow: :bow:

LG G2 + SGS⁴ Active + Galaxy Note III                                
                                                                             UCCW Skins
Цитирай

Аз искам да благодаря на целия екип и всички съфорумници които са направили нещо добро или са ми помогнали със нещо. Heart

Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500 android 2.3.6 waiting for 4.1 SD 16GB CLASS 10
Цитирай

Специални благодарности на emski_vas, pikpik, RG_PankO, AC Milan 1899, Bae6i4,petyo.tsanov, mooncalf,pwf, killer4o, desito и още др(пропускам още доста хора за което се извинявам)... без вас форума нямаше да е същия..съжелявам ако съм ви обидил с нещо... :cheers:

Asus Zenfone 2 и Asus Transformer T100 Tah
Цитирай

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)