Темата е заключена
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

★F.A.Q.★ за ZTE Grand X Pro
#1

Давайте препоръки или въпроси за допълване на темата към мен, a ако ме няма към Shadee:

vensa написа:
Merti99 написа:Здравейте приятели , нов съм тук и искам да попитам колко е вътрешната памет на телефона ( знам , че е 4 гб ) , колко е достъпна за потребителя , защото това ме притеснява ! Защото искам да си закупя телефона от Мтел , но искам да си изтегля игрите (Real Racing 3 , GTA 3 , NFS Shift и други по големи игри ) , дали е възможно ? ? Много БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Smile :thumbup: Wink Smile
Internal memory - 500 MB, Phone Storage - 2 GB. Нагласяш всичко да се инсталира на Phone Storage и разполагаш в 2 GB за програми.


georgi4a написа:За всички , които отново питат за функцията "вибрацията при вдигане" -> няма за сега начин за деактивиране на функцията, евентуално при следващ ъпдейт.
За отключването на телефона- задържа се пръста върху кръглата иконка с катинарчето. НЕ се приплъзва, прибутва, придърпва и пр., защото тогава се появяват бързите клавиши. За мен това е един от най добрите варианти за отключване на дисплея.
За навигация- може да качите всяка офлайн навигация за Андроид 4.0, като се съобразите с резолюцията, която е 1280х720. В раздела "GPS" има избор.(малко труд от ваша страна само).


kambiaso написа:
ico_n написа:Здравейте някой успя ли да подкара някаква навигация ???

Aз кaрaм с igo и си рaботи добре (когaто нaмери сaтелит)


baftyrnik написа:
vensa написа:
stoyan_17 написа:Някой има ли идея може ли да се ползва интернет ако телефона е включен чрез USB към компютър с кабелен интернет и обратното компютър да ползва интернет от телефона чрез USB също?Ако някой знае как ,моля да ни осветли по въпроса. Big Grin

И аз търсих - без root-ване не може да стане.

Има програма и която работи и без root: PdaNet. Аз съм с нея и нямам проблеми. Има опция през USB и Wi-Fi, но се инсталва на компа и на телефона.

vensa написа:
Vbzlatanov написа:Някой ще ме светне ли как да направя видео Smile извинявам се за тъпия въпрос Smile

опциите са 2:
1) намираш в менюто на телефона иконката която изглежда като видеокамера и под която пише Camcoder
или
2) отваряш си да правиш снимка от иконка Camera и при хоризонтално положение на телефона, когато синия бутон на дисплея за снимане ти се пада в дясно под него в десния долен ъгъл има три иконки, цъкаш на тях и избираш тази с видеокамерата. ако телефона е във вертикално положение ти се падат в долен ляв ъгъл.

дано съм ти помогнал. Smile

 MI 11 ULTRA 
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________


Аксесоари
Темата е заключена
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)