2013-10-17, 15:18:35
Здравейте съфорумници. Излъгах се да си взема въпросното телефонче от Мтел на изплащане, но уви - явно нямах късмет. Всичко беше наред за около месец, след това - проблем. Звъни ми телефона в един прекрасен, слънчев ден, аз го вадя от джоба и оставам потресен. Работи единствено горния десен ъгъл на дисплея, всичко останало е цветни черти на черен фон. А тъч скриина си работи безотказно - заключвам, отключвам, пускам Wi-Fi, но не виждам какво правя. Занесох го в магазина на Мтел, от който бях закупил телефона и го оставих да го ремонтират. Е да, ама не! Звъннаха ми вчера да отида да си взема телефончето, плюс накаква "бележчица с ценичка". Отивам днес да си взема щайгичката с нагласата, че е ремонтирана и готова за работа. Връщат ми телефона, без да са го ремонтирали, като ми обявяват, че е със "Счупен дисплей. Не подлежи на гаранционен ремонт. Стойков" (това пише на гаранционната карта) и ми искат скромната сума от 255лв без ДДС (306 със ДДС), за да ми заменят апарата. Аз стоя и гледам потресено към календара, дали случайно не е 1ви Април. Сега не знам какво да правя, купих си гаранционен, неработещ, китайски телефон, който ще ми легне на двойна цена. Посъветвайте ме какво да направя, че съм се отчаял, моля ви! Благодаря за вниманието!