Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Инсталиране на Stock ROM с RUU файл и не само за HTC телефони
#1

Инструкциите за инсталиране на стоков ROM ги има в почти всеки раздел на HTC. Има обаче начин освен със стартиране на RUU......exe файла, да се инсталира и stock ROM през HBOOT. За целта трябва:

- да заключите bootloader-a (ако е отключен).
- да заредите батерията на телефона поне на 70%
- да свалите стоков ROM за телефона си, като гледате версията на bootloader-a да съвпада

След като сте свалили RUU ффайл, стартирате exe файла и в този момент отваряте My Computer. Горе в address полето пишете %Temp% - това отваря temp папката.


Сега вече сортирате по дата и виждате последната появила се папка. Намирате един файл rom.zip и го провлачвате от там, където намерите за добре (например на desktop). Сега вече можете да затворите инсталатора появил се след стартиране на RUU.exe

От тук следва само да преименувате този rom.zip на файла според телефона, с който сте. Ще допълвам темата с времето, като давам пример за всеки модел телефон - как да се преименува файла.

HTC Desire
HTC Wildfire
HTC Wildfire S
HTC EVO 3D oт rom.zip на PG86IMG.zip

Преименуваният вече файл се копира в основната директория на телефона (да не е в папка). Телефона се изключва. Задържа се vol. Down + power докато телефона не стартира в HBOOT. Ако файла е разпознат, ще бъдете попитани дали искате да update-нете и потвърждавате с Vol. UP.

 MI 11 ULTRA 
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________


Цитирай
Аксесоари
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)