Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lenovo P780: ROMs, Root, Backup, Modem Versions ...

мнение 201 от Zorya

Здравейте,
Напоследък се чудя дали да не си сменя ром-а, в момента съм с GravityMod2 , модем V19 и съм се насочила към Vibe UI 2.0. Въпросът ми е кой е по-добрият вариант за инсталиране - с  Flash tool или през Mobile Uncle. Какво друго трябва да инсталирам, че малко се пообърках четейки коментарите тук.
Цитирай

мнение 202 от Be6i4

С Flashtool е най-лесно, стига да свалиш за твоя модел (зависи дали си с 4 или GB ROM).
 Xiaomi MI6 & Huawei P9 Lite
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона " Съобщи за нередност " ! ____________________
Цитирай

мнение 203 от Zorya

С 4гб съм. Версията на модема трябва ли да я променям?
Цитирай

мнение 204 от grafcheto

Аз имам следният проблем - телефона ми е 2014 и като сложа S136 нямам задна камера (масово се случва). Та, насвалях разни фиксове, но се оказа, че през recovery ne mogа да ги сложа. Дръпнах си версия за ROW 2.6 и 2,7. Инсталират се без проблем, обаче - като инсталирам нещо през тях, телефона тръгва и на следващият рестарт не иска. Замръзва на логото на леново или пък не тръгва изобщо и само вибрира периодично. Последно, когато давах да се рестартира в рикавъри през mobile uncle, телефона гаснеше и трябваше да натисна резет, и да задържа volum + - и power-a за да вляза в TWRP. Няколко опита правих, с 2-3 вида конзоли, обаче все се прецаква нещо. И няма, и няма камера....
Цитирай

мнение 205 от lkoycheva

здравейте, някой може ли да ми помогне, правя всичко което е описано стъпка по стъпка но ми дава грешки. Не мога да сменя recovery-то и съответно не мога да инсталирам ром. През flashtool - нищо не се случва. Ако има някой навит да се свържем на скайп да ми помогне ще е супер, Благодаря

Проблемът на телефона е - купен от алиекспрес, ползван в България. След factory reset - не работят сим картите за България
Цитирай

мнение 206 от mitkoandroid

Някой може ли да ми направи един бекъп на ром по възможност стоков, че ми се скапа emmc а не мога да флашна през пц понеже буксата ми е развалена.
Цитирай

мнение 207 от stuckspider

Линкът в MEGA е недостъпен. Ще бъда благодарен ако някой прати работещ линк с достъп до всичките неща, които бяха качени в MEGA.
Цитирай

мнение 208 от grafcheto

Коя версия на модема е най-добра за s228? При мен с v23 не тръгва вторият сим. Сложих v104, но изчезнаха и двете карти.
Цитирай

мнение 209 от Be6i4

Пробвай v51. Мисля, че беше ок.
 Xiaomi MI6 & Huawei P9 Lite
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона " Съобщи за нередност " ! ____________________
Цитирай

мнение 210 от Dafi_Dick

Здравейте, на скоро сложих ром P780_4.4.2_1512_VibeUI_2.0_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi
и телефона направо литна не съм очаквал, че може да има такава промяна.
Но след по малко от месец ползване за почна да дава някакви греши на андроид, не ми правиха впечатление натисках ок и телефона си работеше перфектно.
   Докато не започна да ме дразни тази грешка и реших да рестартирам, след което не можа да зареди андроида и ми излизаше съобщение да ребутна телефона поради някаква грешка в андроида и след всеки рестарт ми излизаше. 
Реших да направя фактори ресет през рекавърито и от там ми започнаха ядовете, телефона не можеше да се включи, нито да влезне в рекавъри.
   Опитах се да сложа пак този ром, но ми излезна грешка на флаш тулс 3149, четох на всякъде където намерих всякакви варианти и нищо, единственото което ми остана беше да го форматирам и да пробвам пак, но след формата започна да ми изписва грешки на флаш тулс 4032, 8045 и 5069.
   Някои имал ли е подобен проблем или някакъв съвет, че вече се изчерпах?
Цитирай

мнение 211 от amgamg

Здравейте,молба към знаещите,сменях основната платка на телефон леново р780 2013 г. ,няма и няма обхват,сменях рязлични модеми,17.23.52.101,сега съм със Р780 v52 2013 , ROW VIBEUI V 2.0 1507 7 91 1 DЕV и има обхват само когато  той си пожелае.Ако съм сложил Imei- от старата платка ще има ли изобщо обхват.Моля подскажете как да ги възстановя с MTKdroidTool.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD