Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Покупка на Xiaomi MI3

В българия ще ти го достави Fedex.

 Фен на себе си


Цитирай
Dice.bg Аксесоари

На ibuygo в момента е на култова цена 64 гб весрия от Европейския склад.

http://www.ibuygou.com/reg/?uid=A986B87D...C0BF2A6F8D

С купон за 10$ отстъпка и текуща тридневна промоция на модела  излиза крайна 205$ с доставка с куриер до врата. Без такси митници и прочие.

Изглежда разпродават здраво модела преди пуска на MI5 след китайската Нова година. Европейският склад между другото няма да почиват.

Това е най-изгодният Мi3 евър! Реших да споделя, за всички които досега само са се канили на този чудесен телефон...
Цитирай

Здравейте, от доста време имам желание да си взема Xiaomi, спрях се на Mi Note. Сега остава да разбера от къде да го поръчам. 
  Изчетох доста теми и знам за че ibuygou е най сигурния вариянт. Въпроса е че там телефона е около 276 $ https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-note...-6493.html
  В алиекспрес има доста добра цена от около 200$ - http://www.aliexpress.com/item/Best-Serv...c7aea55bf4
  Днес попаднах и на този сайт, където цената отново е около 200$  - http://www.honorbuy.com/211-xiaomi-mi-no...phone.html.
  Нямам никаква представа как точно става поръчката, колко ще ми струва доставката и ще трябва ли да плащам мито ако поръчката е през aliexpress или третия сайт. Имам PayPal и с това ще се оправя, но ще бъда благодарен ако някой, който вече е поръчвал ми прати на лични - скайп / facebook или още по добре един телефонен номер, за да ми обясни нещата за 5 минутки.
 Благодаря!
Цитирай

От Тop One - най-добре оферта ще е с доставка DHL, за да няма такси тук. Плащането става през собствената система Али с карта и проблеми с нея няма никакви. Въпросът е с какъв ROM искаш да е телефонът.

Sent from my MI5

 
Цитирай

   
@palefaced давам ти линк към търговеца ТопУан от Алиекспрес от там избираш доставка с DHL и телефона идва до вратата ти без да минава митница:
http://www.aliexpress.com/store/product/...88310.html

Избираш оградените в оранжево опции!

[Изображение: 21693249.jpg]
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)