Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблеми и въпроси свързани със SONY XPERIA Z2 TABLET
#1

Тук могат да се задават всякакви въпроси относно Sony Xperia Z2 Tablet, както и да се споделят проблеми и мнения за тяхното разрешаване!
п.п. Дочакахме времето в което излезна и вторвта версия(продължение) на Xperia Z Tablet. Таблет които носеше със себеси много стил, лекота и удобство, но и таблет който носеше скучен дисплей , кънектор с капаче което при някои потребители се счупи. За мен най-голямото предимство беше голямата резолюция на дисплея и голямото поле на рябота което даваше тази резолюция при офис програми. Сега идва новата версия Z2 tablet, нека да ни е честита и всеки закупил я да попадне на сполучлива и читава бройка.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Някаква идея дали ще работи с картата на Макс Телеком за LTE ?

HTC ONE M7 -> SonyXperia SP -> LG G3 -> HTC 10 #powerof10
Asus Nexus 7 -> Sony Z2 Tablet LTE
Цитирай
#3

Има ли някаква причина да не работи?
Цитирай
#4

някой дали е успял да получи файл по WiFi Direct? Аз не мога да получавам да изпращам мога но не да получавам. Къде бъркам?
Цитирай
#5

На промоция в Таблет.бг 950лв + Подарък слушалки и докинг станция.
Валидност до 30.09.2014г. или до изчерпване на складовите налично
Цитирай
#6

Здравейте,
Както чета, всички са много доволни от новата версия... Аз - изобщо. Преди няколко дни го изтеглих на z2 tablet и след актуализацията нямам едно приложение, различно от google продуктите, което да работи...всички отказват.
Някой с такъв проблем? Или идея как да отстраня проблема...или да се върна към лолипоп...
Цитирай
#7

@redrum, При актуализация на версията на Андроид и още повече след последвали софтуерни проблеми, добре е да бъде направена стъпка "Връщане към фабрични настройки" от Настройките на таблета.
Синхронизирайте си важната информация за вас, защото ще бъде изчистено всичко, което е инсталирано от потребителя, както и текущите настройки направени на него.

Xiaomi Mi Mix 2  - Android 9.0
Moto 360° - Silver-Android 6
Цитирай
#8

Ако има недоволни колеги от Таблета - да ми драснат лично съобщение и да им го купя. За 2017 все още изглежда як. Не знам само защо не се коментира в сайта, тук..
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)