Теми: 1
Член от: 2010-05
Това го има само под windows и не е само на java а и под php perspective. В къщи съм под кубунту и досега такъв проблем не съм имал (вече не знам и аз колко години съм с това IDE откакто програмирам професионално) - поне това е мое мнение де.
редакция: този проблем под windows (като съм на работа) го няма под Eclipse Helios.
Теми: 0
Член от: 2012-09
Абе хора, аз имам проблем. Понеже съм с Windows XP и не мога да намеря съвместими драйвъри за USB-то на SGS3 и следователно не мога да го вържа с Еклипс, за да тествам на него, а на емулатора е много тегаво.
Имате ли някакви идеи как да го оправя под XP.
Член от: 2012-03
Аз бих те посъветвал да смениш ОС-а, нормално е да имаш такива проблеми все пак ХР-то е на 11 години и е морално остаряло вече.
Теми: 10
Член от: 2011-01
Какво ти е видеото и процесора ? Щом е вградена, поне при десктопите ти вършат работа драйвъри за дъното.
GT540, G2, G4, S8+, Note9, Galaxy Tab S4, Note10+
Член от: 2011-04
Устройства: LG G3
Здравейте колеги, нов съм в тази материя но ми е много интересна.Инсталирах, Eclipse-а, андроид SDK, JDK1.7.0_11, JRE 7.Посочих пътя до SDK.Това съм свършил (няколко пъти) ,та на проблема като реша да отворя New-Android-Android Project последният липсва :wall: .Бихте ли ми обяснили къде бъркам или в новите версии на еклипс този ред липсва.
LG G3
Член от: 2011-04
Устройства: LG G3
Благодаря за бързия отговор :thumbup:
LG G3
Здравейте, съфорумници зарибих се много но доникъде, въпроса ми е задължителни ли са знания на Java за да се направи нещо защо забелязах, че има една опция на .XML фаила Graphical Layout която изглежда че с нея можеш да си го направиш много лесно.Греша ли ?
Теми: 68
Член от: 2011-12
xml частта е дизайна на приложението.а джава ти трябва за самата функционалност.
Защото аз правя някакви промени в xml файла но те не се прилагат като че ли
Примерно слагам лилав фон добавям зоом бутон и после като саив-на и го пусна през телефона не излиза
Колко необичайно да обвиняваш хората, че са тъпи , не си мисля че ей така се става програмист, но бих желал да се науча нещо , може би почвам от трудно ниво, но и така се учи човек, и като се имаш за толкова умен место да храниш можеш да обесниш като хората.
Теми: 7
Член от: 2010-03
Имам проблем със създаването на проект. В прозореца New Android Application, в полето theme, нето една от четирите възможности за избор не позволява създаването на проекта. Бутоните Next и Finish не са активни. Вижте прикачената картинка!
Инсталирах Eclipse от хранилището на Ubuntu с root права, а Android SDK свалих и инсталирах в потребителската си папка. Мисля че настройките ми са направени правилно.
Eclipse v3.8.0
Doogee S30
Предполагам трябва и на свободното поле да има избрано нещо за да продължиш... Ако не можеш да избереш нищо там, предполагам не си инсталирал правилно пакетите в SDK manager-a.
Теми: 10
Член от: 2011-01
А аз предполагам, че избраната тема не се поддържа от избрания минимум СДК, т.е. андроид 2.1 Ако смениш на дефаутната настройка и ще проработи
GT540, G2, G4, S8+, Note9, Galaxy Tab S4, Note10+
Може би не си чекнал да ти направи главно активити като на снимката и за това ти го прави празен проект...
Член от: 2011-06
Здравейте колеги, опитах се да си настроя Eclipse за да мога да програмирам на Java, но нещо не мога да си настроя SDK Manager ... като му дам да инсталира нови платформи и ми дава следното :
Failed to create directory C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\temp
бих Ви бил много благодарен ако знаете как да оправя проблема !
Пробвай да сложиш sdk-я в друга папка, защото явно нямаш права да записваш в Program files (не си администратор или нещо от сорта)
Член от: 2011-06
Как да ги преместя в друга папка :?