2014-07-23, 14:24:48
Телефона има ли бг меню?
jivako250399 написа:Купих го. Направо съм очарован. Много е бърз. Само мее дразни това че цвета на лентата за уведомления е жълт
jivako250399 написа:Не е жълт но е зеленикаво синкав много ме дразни. Дразни ме адски
sabrito написа:Някой има ли на представа дали има къстъм ром или рековъри. Като цяло за тези пари е перфектент
jivako250399 написа:Искам да ви попитам нормално ли е като го зареждам, зарядното да става толкова горещоМхм
nasko_1_2_ написа:До колкото съм запознат все още няма , но ако искаш да го рутнеш можеш с framaroot . :thumbup:Това съм го пробвал и не върши работа.Коя версия на фрамата си пробвал
sabrito написа:nasko_1_2_ написа:До колкото съм запознат все още няма , но ако искаш да го рутнеш можеш с framaroot . :thumbup:Това съм го пробвал и не върши работа.Коя версия на фрамата си пробвал
jivako250399 написа:Колеги бихте ли споделили колко време ви издържа батерията, защото съм крайно недоволен. Пада много бързо
nikid написа:Да побутнем малко темата . Някой пробвал ли е дали Идол2 поддържа функцията OTG през USB , доста рових , но никъде не пише ясно да или не .
jivako250399 написа:Някой знае ли за кога е обещания ъпдейт за 4.4
Shmeker1 написа:Айде бе, давайте подробности за тоя Алкател, че и аз ще го вземам
la_vida_loca написа:Като цяло перфектен смартфон за цена си , но като си поиграя малко и после мога спокойно да си гладя дрехите с него