Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуализация / ъпдейт

мнение 476 от kstoichev

Последно, някой да знае със сигурност дали Сони Експерия Зет 3 Компакт ще има ъпдейт до Андроид 7?Защото казват че Зет 3 Плюс ще има ъпдейт със сигурност, но нашите Зет 3-ки не се знае официално дали ще има или няма да има. Дано да има,дано от Сони пуснат и за нашите Зет 3Компакт.
Цитирай

мнение 477 от whitehart

Няма да има. Изобщо не се надявай.

Изпратено от моят D6633 с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 478 от luckancho

Моля модератор да ми даде линк за тема с проблеми с дисплея при Sony xperia z5 compact, ако има такава. Нещо не се ориентирам за нови теми, а въпросната не намирам!
Цитирай

мнение 479 от kstoichev

Ясно е че редовен ъпдейт до Андроид 7 няма да имаме-тоест Лицензиран.А да попитам тези които разбират повече-можели да си свалим Андроид 7 и да си го инсталираме на своя глава на Зет 3 Компакт.Изобщо дали ще е възможно,дали ще си функционира правилно телефона или ще има бъгове постоянно.Дали ще тръгне изобщо?Ако не,дано поне да ни пуснат някакъв последен фикс към версията която сме в момента.В сайта на Сони,като провера за нов ъпдейт ми изписва че съм с последния , най новия софтуер в момента.И пише че за сега няма планирани нови актуализаций за в бъдеще.Някой да знае нещо повече по въпроса,или ще си останем с това което сме си в момента?
Цитирай

мнение 480 от aleksandurg

Искам да споделя малко впечатления от 6.0.1. Някои се оплакваха от живота на батерията след ъпдейта и преди 2 дни изпитах същия проблем. Преди ъпдейта батерията ми издържаше средно 4 -4,5 часа с включен дисплей, след ъпдейта рязко спадна на половина около 2 часа. Рових из нета за "решения" и на повечето места пишеха, че трябва да се хард ресетне телефона след ъпдейта при някои, и на едно място четох, че опция е и да се изтрие кеша ( settings > storage > internal storage > chached data ). Направих го, заредих телефона на 100% и пуснах wifi + twitch да гледам един стрийм. Телефона издържа 7 часа с включен дисплей от 100% до 6 %. Така, че ако някой има проблем с живота на батерията след ъпдейта да изтрие кеша и ако това не погоне да си ресетне телефона.
Цитирай

мнение 481 от Georgepetrov137

LTE (4G) мисля, че също точи от батерията. Напоследък и моя телефон държи по-малко от 2 дена нормално ползване, а ъпдейта е от 1 година.
Sony Xperia Z3 compact
Цитирай

мнение 482 от galaxyhopper

Проблемът при android 6 с включен интернет са услугите на гугъл. Слагате руут и greenify, xposed, powernap и force doze. След това всичко заспива освен, което махнете да не се хибернира. Аз съм така както и с включена авто синхронизация и съм много доволен от батерията
Sony Xperia Z3, White
Samsung Galaxy S7 edge, Gold Platinum 
Samsung Gear S2 Dark Grey
Цитирай

мнение 483 от neron81

(10 Apr 2017, 10:47:52)aleksandurg написа: Искам да споделя малко впечатления от 6.0.1. Някои се оплакваха от живота на батерията след ъпдейта и преди 2 дни изпитах същия проблем. Преди ъпдейта батерията ми издържаше средно 4 -4,5 часа с включен дисплей, след ъпдейта рязко спадна на половина около 2 часа. Рових из нета за "решения" и на повечето места пишеха, че трябва да се хард ресетне телефона след ъпдейта при някои, и на едно място четох, че опция е и да се изтрие кеша ( settings > storage > internal storage > chached data ). Направих го, заредих телефона на 100% и пуснах wifi +

От къде се чисти кеша на паметта че немога Да намеря? 
Цитирай

мнение 484 от Georgepetrov137

Най-лесно е от Настройки-Съхранение-вътрешна памет-Кеширани данни
Sony Xperia Z3 compact
Цитирай

мнение 485 от aleksandurg

Пичове има нов ъпдейт, в който са върнали Stamina mode-a, това е през sony companion-a.
Цитирай

мнение 486 от Georgepetrov137

Нещо си се объркал, приятелю. Последният ъпдейт е 23.5.A.1.291 отпреди 2 години и за тази стара кошница вече няма да има нови обновления. А стамината си я има още тогава.
Sony Xperia Z3 compact
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD