Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moto G 2nd Gen. - SD картата се изключва
#1

Здравейте колеги от форума! Честита нова 2015!
Получих подарък  Motorola Moto G (2014). Чудесни първи впечатления, ако не е проблема с SD картата. Тя е само 2 GB. Първо ми предложи да си прехвърля снимките на нея и след минута-две излезе съобщение "SD card removed unexpectedly". При рестартиране я вижда за минута-две и пак същия надпис. Проверих за ъпдейт на софтуера, но съм up to date...
Моля за помощ...  Bu
Цитирай
Ecoflow
#2

Най вероятно имаш проблем с картата, пробвай с друга, и да е друг клас.
Цитирай
#3

Препоръчайте ми модел, който вие ползвате и не ви създава ядове. 16GB са ми достатъчни, но бих купил и 32, стига да знам че ще работи нормално.
Цитирай
#4

Гледай да е от по - известните марки и е препоръчително да е клас 10.
Цитирай
#5

И да не е от ОЛХ, защото е пълно с ментета там.

Sony Xperia Tipo >>> Samsung Galaxy S II >>> Motorola Moto G (1st Gen) 8GB >>Lenovo P70-A >>> Samsung Galaxy S5 >>Motorola Moto M XT1662
Цитирай
#6

Ама в нета пише, че има проблеми именно с клас 10 карти...
Цитирай
#7

Къде го пише това за 10 клас и проблемите с него. Няколко дена след като взех телефона, му взех и една 32гб клас 10 Адата, която си я ползвам без проблеми. Ако поемаше и 64гб щях да му сложа.

Върл фен на Моторола "МОТО Г" и чистия "Андроид"
Цитирай
#8

(2015-01-08, 20:25:23)me109e7 написа:  Къде го пише това за 10 клас и проблемите с него. Няколко дена след като взех телефона, му взех и една 32гб клас 10 Адата, която си я ползвам без проблеми. Ако поемаше и 64гб щях да му сложа.

Ето тук: https://forums.motorola.com/posts/42394635fa,
и тук: https://forums.motorola.com/posts/500c804730 и в БГ форум го видях, но не ми се търси повече. Нали знаеш, че даже вероятността да се случи да е 1%, когато се случи на теб, за теб е 100%.
Цитирай
#9

Наистина се оказа картата. Бях се паникьосал от прочетеното предварително. Форматирах я и нещата си дойдоха на мястото. Е, загубих някоя и друга не прехвърлена снимка, но сега всичко е наред. Телефона е чудесен!
Цитирай
#10

Споделете какви карти ползвате...
При мен с TDK 8GB Class 10 не работи коректно.
След слагане в мотото тръгва... до момента, в който тръгна да местя нещо на нея... тук следва "SD card removed unexpectedly".
Картата си работи перфектно на друг телефон, така че не е от нея..
Цитирай
#11

Kingston 16GB Class10 - пушка е

OnePlus 6T - 8GB - Mirror Black
Galaxy S7 edge - Black Onyx
Moto G2 [CM14.1] Galaxy S2[Stock ,rooted] 

Цитирай
#12

(2015-09-10, 23:56:24)ivo_nikolov написа:  Споделете какви карти ползвате...
При мен с TDK 8GB Class 10 не работи коректно.
След слагане в мотото тръгва... до момента, в който тръгна да местя нещо на нея...  тук следва "SD card removed unexpectedly".
Картата си работи перфектно на друг телефон, така че не е от нея..

Пробвай предварително да я форматираш през телефона, другия вариант е за хардуерен проблем със самия слот, след като на друг телефон работи без проблеми.

★ ММ  &  iOS ★
Цитирай
#13

Това си е проблем на Г2-то, просто не разрира с някои карти.
Та за това и питам с какви сте...
Гледам никой не се оплаква тук...докато на моторола форума е пълен с такива теми...


Забележка от модератор:

Цитирането на последно мнение в темата е абсолютно забранено. Не се препоръчва цитиране на няколко поредни мнения. За да получи цитирания известие в Tapatalk, не е нужно да се цитира цяло мнение. Може да се копира името под аватара и да се постави в "нов отговор" по този начин Copy/Paste name:https://youtu.be/ojj6McL6orc или просто да се сложи @ пред ника на колегата когато го изписвате (пример: @username ).
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)