Оценете темата:
  • 4 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Инсталиране на оригинален/заводски/стоков софтуер на всички Samsung устройства!

мнение 301 от Nikito82

Здравейте,  искам да те попитам нещо.  Мисля да флашна през один Андроид7  с код BTU, моят сега е BGL, понеже вече нямам търпение за Андроид 7, а за BGL няма още ъпдейт. Да дам ли отметка на Phone bootloader update при флаша? Сега съм с Андроид 6.0.1. Когато излезе Андроид 7 за код BGL и го флашна пак с один ще се върне ли кода на BGL или ще вземе някой код от изброените,  които са този регион?  В случая с 5 файла,  да не избирам home csc нали, а само CSC_OXA?
Благодаря.
Samsung S7 EDGE 32GB Silver Titanium, Sd card: Samsung Evo+ 64Gb , Asus Google Nexus 7 3G 32GB
Цитирай

мнение 302 от Marinfilipovski

Здравейте,

да разбирам ли че в ODIN трябва да прикача на правилното място само файла, който започва с AP.... без останалите файлове в архива. Аз така направих, но сега как да разбера дали CSD кода е променен.

Благодаря!
Цитирай

мнение 303 от rado__8

Не знам какво и от къде си изтеглил за да помогна Smile
Цитирай

мнение 304 от Nikito82

(15 Apr 2015, 21:29:50)rado__8 написа: Влизам в Телефона/таблета в Настройки >> Защита и ако намеря раздел със Заключване/Реактивиране Reactivation Lock и видя, че е маркирано го премахвам за да позволя инсталирането на нов софтуер. Това заключване към Samsung акаунт го имат последните модели. Премахвам външната карта памет за да не се заключи по време на инсталацията. При Galaxy S7 и S7 Edge Reactivation Lock липсва нужно е само да нямате никакъв вид заключване на дисплея освен Плъзгане иначе, ако имате активиран шаблон, пръстов отпечатък или PIN ще чакате 72 часа за да влезете от андроид устройство в Google акаунта.

Не зная как, но флашнах, като забравих да махна пръстовите отпечатъци и после всичко беше наред. Дали са го спря ли това за заключването на акаунта за 72ч?
Samsung S7 EDGE 32GB Silver Titanium, Sd card: Samsung Evo+ 64Gb , Asus Google Nexus 7 3G 32GB
Цитирай

мнение 305 от rado__8

Ако си влязал със същия акаунт проблем няма да имаш.
Цитирай

мнение 306 от Nikito82

Да със същият съм.
Samsung S7 EDGE 32GB Silver Titanium, Sd card: Samsung Evo+ 64Gb , Asus Google Nexus 7 3G 32GB
Цитирай

мнение 307 от Iordan2000

Ами сега?
   

С помощта на SamFirm свалих BTU (предполагам последната налична версия) и се флашна успешно. Иначе исках да сложа 7.0 MTL.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО


хостинг и домейни от Хост България


Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD