Здравейте ! Имам телефон х 600 s1. Получих го с мулти езикова версия на софта, но поприбързах да ги върна на фабрична настройка и без да си дам сметка изтрих и данните от вградената СД карта с интернационалният софт. Остана на английски и китайски, но седнах и поразгледах в нета. В руските сайтове намерих интернационал. версия, но повече русифицирана отколкото международна. Инсталирах я и имам сега българско меню, но не е пълно, а и не всички приложения работят добре. Инсталирах последната оригинална версия на софта 10s и след това руската версия на мултиезиково меню. Винаги когато стартирам телефона ми излиза символа на TWRP заедно със логото на тел. LETV и не мога да го върна на оригинална версия на Recovery. Няко знае ли как да премахна TWRP от телефона без да му изтрия всичкия софт и също дали има качествено мутиезично меню, което да позволява актуализирането на оригиналният софт от производителя по въздух.
(2016-02-05, 17:22:34)percusia написа: От наколко дни имам съобщение, че е налична новата версия 010S, давам му ъпдейт, рестартирам и ми дава, че е възникнала грешка. Същото беше и с 009, не можах да я кача.
Влез в оригиналният сайт на Letvи си свали 10S. Копирай го в паметта на телефона и смени името на папката с update. след това изключи телефона. Задръж бутона за усилване на звука заедно с бутона за захранването докато се появи recovery/update приложението. стартирай ъпдейта и ще ти се получи. Няма българско меню в ъпдейта и ако си имал преди това, може да изчезне. Този телефон според мен, а и не само е в повечето случай за юзери с известен опит, отколкото за масовият потребител, но иначе е супер добър. Тук
http://bbs.letv.com/zt/eui/le_1.html можеш да намериш ъпдейта.
(2016-01-26, 20:51:58)kotoo написа: Вече съм с 009s - без китайски приложения и с повече свободна рам. деинсталирах приложението Wallpapers и сега не мога да си сменя тапета, но това не е болка за умиране. ще чакам да излезе 010s и тогава ще оправим проблема.
Аз имам тази версия, но е от руски сайт. Имам и 7S, която работи по-добре според мен. Няма китайски приложения и мога да си сменявам и тапета и лаучера. Та искам да те питам как се държи тази версия на твоя тел. и преведена ли е до край или е като руската, само донякъде и за някой операции трябва да сменяваш езика. С TWRP ли я инсталира и ако си, как го махна след това. Позволява ли ти да актуализираш софта след като си я инсталирал. Питам , защото не ми се иска да пробвам и ако се окаже същата като моята да се налага пак да преинсталирам, защото съм го наредил вече както ми харесва и не ми се разправя повече....
(2016-01-26, 13:03:49)cReativeYZZY написа: Предполагам, че отново се използва флаштулс, както го е описал Stavkata?
След използване на флаштулс за инсталиране на софта, остава ли нещо, имам в предвид някакви надписи или символи след рестарта и при стартиране на тел. както след работа с TWRP? Аз си смених софта с TWRP 7 и сега всеки път когато рестартирам тел. ми излиза LETV заедно със логото на TWRP 7, а иначе логото на телефона LeEco с оригиналният софт. На новият ъпдейт 10s логото на тела също е LeEco.