Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Батерия от 50% внезапно на 1%
#1

  На някой досега да му се е случвало батерията да му падне внезапно така от 50% на 1% и ако знае какво може да е дали батерията е дефектна? Както ми стоя телефона в джоба(беше около 50%) и когато го извадих гледам, че беше паднал на 1% и след това около 2-3 часа докато го включа да се зарежда си стоя на 1%.
   
 
Цитирай
Ecoflow
#2

И при мен се е случвало това. Батерията пада като брояч на такси. Но най-интересното е, че само ми индикира. Всъщност си има заряд и след рестарт нещата се оправиха.

Moto G8 Power
Цитирай
#3

Случвало ми се е, но на друг модел телефон. Обикновенно ако е съм го рестартирал дълго време. Може и да се случи ако си ъпдейтвал и не правил ресет. В тези случай се получава несъответствие между отчените проценти и реалния заряд на батерията.


Most people respect the badge. Everyone respects the gun.
Цитирай
#4

Ами не съм го рестартирал от както си го взех това са около 20 дена, а за ъпдейти съм правил само на някакви проложения на операционната система не съм. 
Цитирай
#5

Пробвай да го рестартираш сега....и би трябвало всичко да е наред.


Most people respect the badge. Everyone respects the gun.
Цитирай
#6

И при мен го направи два пъти откакто качих 5.0.2. От около 50% пада на 1% и седи така доста време, не се оправя докато не рестартираш. Ако се направи една калибрация на батерията може и да се оправи. Само че аз не знам за нашите телефони как се прави. Най вероятно трябва да се направи и руутване преди това.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)