Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Изчезват ми иконите при връзка с PC
#1

 
   
 Здравейте, наскоро си обнових андроида от 4.4.2 до 5.0 и забелязах, че след като си изключа телефона от компютъра иконите от homescreen-а, които са в SD картата са изчезнали и трябва да ги търся в менюто. Кажете как да го оправя, без да се налага да ги местя в паметта на телефона (иконите на приложения, които са там не изчезват)
Цитирай
#2

А телефона е?

Поправям, Преинсталирам, Модифицирам Android и Windows
Цитирай
#3

Изключваш ли го първо през Safely Remove или директно дърпаш кабела?

LG OPTIMUS ONE P500  - Cyanogenmod 7 (2.3.7) DEATH => Samsung Galaxy SIII Neo 5.1.1 (Resurrection Remix LP v5.5.9) rooted TWRP => Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon - MIUI Global Stable 9.2.1.0 => Samsung Galaxy S20 FE - Android 12
Цитирай
#4

(2015-05-15, 12:07:52)rado__8 написа:  А телефона е?

Телефона е thl t6s. С Андроид 4.4.2 е по принцип и преди не правеше така, но като го актуализирах до 5.0 започна да го правиЗабележка от Модератор!

8. Цитирането на последно мнение в темата е абсолютно забранено. Не се препоръчва цитиране на няколко поредни мнения. За да получи цитирания известие в Tapatalk, не е нужно да се цитира цяло мнение. Може да се копира името под аватара и да се постави в "нов отговор" по този начин Copy/Paste name: https://youtu.be/ojj6McL6orc или просто да се сложи @ пред ника на колегата когато го изписвате (пример: @username ).
Цитирай
#5

@vikic - и по двата начина пробвах, но пак си изчезват
Цитирай
#6

Изчисти кеша и данните на Лаунчъра и рестартирай устройството.

Поправям, Преинсталирам, Модифицирам Android и Windows
Цитирай
#7

Това как става?
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)