Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

#1

Здравейте колеги,

Живо се интересувам от посочения модел и по конкретно от собственици на телефона.След 15 дни ми предстои покупка на апарат като този се вмества в бюджата ми.В момента сам с LG G3 и мотивите ми за смяна с леновото са следните без да имам претенции че разбирам:

1. Леновото е с голяма батерия-капацитет
2. Процесор Интел- гледах много клипчета в ю тюб тъй като липсва информаия за модела във форумите не знам защо и гледам че леновото го дават доста бърз като се работи с него.
3. Камерата на Леново също има оптична стабилизация.

Като цяло интересува ме мнението на хората които го имат или са имали близък конкракт с телефона как е като сглобка, чува ли се добре високоговорителя и пр.


Благодаря предварително за коментарите.Мисля да си го купя от Техномаркет щото си е на доста добра цена  при това официален с касов бон и т.н.
   
 
Цитирай
Зарядни и кабели usb-c
#2

Явно аз ще съм първият.Колебая се в момента между този модел на Леново и Huawei p8, но не лайт версията.Определено нещо в huawei не ми харесва дисплея но и двата модела са нови и няма кой да сподели по обективно впечатление.
Цитирай
#3

Купих телефона и впечатленията ми са следните:

1.Желязна батерия.След като направих два пълни разряда го заредих и ме изкарва съвсем спокойно две денонощия при пуснат 3г или wifi.Говоря по около 30 минути на ден.

2.Лаунчера е страшен. Много бърз удобен интерфейс приличащ и много копиращ айфон. Дайлара е съвсем копи пейст на айфон.Всички функции са изнесени от долната част на екрана а не горе, както повечето.

3.Дисплея също е доста добър.За сравнение предния ми телефон точно преди Леновото беше LG g3 и смятам, че това леново му е достоен съперник.

Нямам проблеми с обхвати на мрежи, интернети или каквото и да е.Много е бърз като цяло телефона и ме радва доста.Единствено като недостатък може за някой да е размера но всяко нещо според преценката.Лекичък е и е доста тънък направо да не повярваш как са навряли 4000 mh батерия.Това е най общо казано ако някой има интерес да пита.
Цитирай
#4

Какво е впечатлението от камерата? Четох по няколко форума, че е доста посредствена.

OnePlus 6T 8/128 Midnight Black
Цитирай
#5

Привет,

Относно камерата.Да може би посредствена е най-точно казано.Прави снимки като HTC Desire 816 и HTC One 2 mini.Сравнявам ги с тези теефони защото съм ги имал и сравнявам Снимките.На тъмно прави хубави снимки но според мен тази оптична стабилизация дето казват, че я има....нещо я няма.

Липсва този момент със стабилизирането на образа, както беше примерно при ЛГ г3.

Поздрави,
Цитирай
#6

Значи пас, освен ако с някой ъпдейт не се оправи нещо Big Grin

OnePlus 6T 8/128 Midnight Black
Цитирай
#7

https://www.youtube.com/watch?v=eGSj6C5W210 тук руснаците правят сравнение м-ду п 70 и п90 и показват че дисплея на п90 е по блед и не толкова ярък като на п70 това дали е така че и аз мисля да си го купя.
Цитирай
#8

Здравейте колеги да попитам гледам, че дисплея не е толкова ярък е въпроса ми е дали това е проблем в ежедневната работа когато си вънка дали това създава неудобство
Цитирай
#9

(2016-02-01, 11:58:46)barni_basriev написа:  Здравейте колеги да попитам гледам, че дисплея не е толкова ярък е въпроса ми е дали това е проблем в ежедневната работа когато си вънка дали това създава неудобство

най-вероятно да.
Цитирай
#10

Привет, на lenovo p90 може ли да му се направи root? И ако е да как?
Цитирай
#11

пълно дърво не ми харесва! рут се прави лесно ако още искаш да знаеш пиши

Motorola Moto E (2nd Gen.) - Android OS, v6.0
Lenovo P90 - Android OS, v4.4
Цитирай
#12

здравейте
интересува ме някой флашвал ли го е с по-нова версия андроид, с 4.4.4 дава грешки на фейсбук месинджър, хром и др приложения
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)