Ехе как месец май?!! Много далече е . Ако чак толкова закъснеят ще понесат загуби защото този модел е още по магазините и се купува.Коледа или нова година е по възможният вариант ако ще има ъпдейт.
Motorola Moto G 2014 - KitKat 4.4.4 LG G3 Dual sim 3 GB RAM 32 GB ROM KitKat 4.4.2 LG G4 3 GB RAM 32 GB ROM Android Marshmallow 6.0.1 Samsung Galaxy S7 edge 4 GB RAM 32 GB ROM Android 7.0
ENHANCEMENTS This update includes changes including the following: [b]Stagefright Security Vulnerability[/b] Closes a potential security vulnerability that involves the mechanisms used to retrieve a message sent via the Multimedia Messaging Service (MMS). [b]Stability Improvements[/b] Includes changes that fix bugs and improve the stability of your phone.
Така е ама да се зарежда 10 часа не мисля че е нормално, днес пък цял де ни разцъквах с тела игрички, музика, сърфиране с мобилен нет и телефона ми в момента е на 50%.
Неща при мен не иска да се ъпдейтне. Сваля файла, пускам го да се инсталира, казва, че ще се рестартира телефона и до там. Като го включа след известно време ми казва, че има грешка. При вас колко време отне ъпдейтването?
(2015-11-08, 11:00:10)Tailgunner написа: Неща при мен не иска да се ъпдейтне. Сваля файла, пускам го да се инсталира, казва, че ще се рестартира телефона и до там. Като го включа след известно време ми казва, че има грешка. При вас колко време отне ъпдейтването?
10 мин. интересното е че сле апдейта има един дразнещ бъг, когато някой ме търси при активен екран, менюто за вдигане не е активно, трябва да изгася екрана с копчето за да мога да го активирам.