Темата е заключена
Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Форма за кандидатстване за "Младши модератор" в AndroidBG
#1

С бързото развитие на сайта и наличието на все повече нови потребители с колегите решихме, че е време да дадем шанс за самоизява на всеки желаещ да направи нещо повече за форума. В тази връзка направихме една форма за кандидатстване за позиция "Младши модератор". По-долу ще прочетете на какво трябва да отговаряте, за да може да кандидатствате. Ако има някакви допълнителни въпроси или има нещо неясно, съм насреща да отговоря на всеки един от вас.За да се пусне кандидатура, всеки трябва да отговаря на следните изисквания:
1) Да е регистриран от минимум 8 месеца.
2) Да няма повече от 1 наказания и да няма наказания последните 12 месеца.
3) Да има доказан принос към сайта - важни теми, ръководства, честа активност в даден раздел или целия форум.
4) Да не е предизвиквал негативни мнения и спорове, както и да няма оплаквания от него
5) Да е наясно със системата на форума - раздели, правила и т.н.Кандидатурата трябва да съдържа кратка информация за кандидатстващия ( име, потребителско име, години и т.н. ). Към това се прикача мотивационно писмо, в което да представи причината за кандидатурата, както и да даде кратко обяснение какви смята, че трябва да са задълженията на един модератор. Трябва да опише с няколко думи какъв е приносът му до момента за форума и какво смята да направи като модератор. Задължително се споменава за кой раздел е кандидатурата. Всеки може да изпрати кандидатурата си на РМ или email до някой от Администраторите на форума.


Като екип на форума ние ще разгледаме всяка една кандидатура. Ако има подходящи кадри за тази длъжност и форума има нужда ще бъде избран един или няколко потребителя. 
Екипът НЕ е длъжен да отговаря на всяка една кандидатура и НЕ всеки ще бъде приет. Екипът НЕ дава срок за връщане на отговор по определена кандидатура и НЯМА задължението да дава подробни обяснения защо един е приет, а друг не е.

Моля да се отнесете сериозно към тази инициатива и да не злоупотребявате с доверието ни. Всичко е на доброволни начала и не се задължава никой да участва. Ние вярваме, че сред вас има съвестни потребители, които имат желание да спомогнат за развитието на тази общност и това е причината да дадем възможност за изява. 
Благодаря на всички, които ще изявят желание!!!
Зарядни и кабели usb-c
Темата е заключена
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)