Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Зарежда само до логото на андроид и не приема никакви бутони
#1

Здравейте! Поради няма да какзвам колко глупава причина, вчера докато инсталираше rom извадих батрията. Случва се това, коет съм написал в заглавието. Пробвах vol+ и vol- едновременно, но и тях не отчита. Vol + и power button също не отчита. Ако някой от Вас го е оправял от такова положение или има представа, ще съм му благодарен. Отделно имам няколо въпроса. 
1. Най - хубавата ос за андроид, която съм виждал е тази на zte blade q 4.2.2, не сече, не забива, има всичко, което ми е нужно. Ще тръгне ли на  blade III ако го инсталирам през cwm.
2. Имах на блейд тройката cm11, а разбрах, че е излязал официален ъпдейт за стоковия ром, който го правел по - бърз. Някой може ли да сравни ъпгрейда на стоковия със cm11. Някой слагал ли е по - нова версия cm и ако може с нея да сравни.
3. Само аз ли не мога да настроя приложенията да не се инсталират на сд картата или това си е по напало. Има ли такъв ром, на който да може. На ъпгрейднатия стоков може ли ?
 Благодря!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Опитай комбинацията Power и Volume -  бутоните. Дали ще влезе във FTM mode. Ако влезе е добре, тогава ще ти пиша следващите стъпки. И сигурен ли си че не ти е паднала батерията.... А за другите неща... Wink  Ако се оправи телефона.

Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE, Xiaomi Mi Max 2
Цитирай
#3

Благодаря за отговора ти, но аз вече го занесох на сервиз. Те явно са оптимисти, така че спокойно може да пишеш за другите неща.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)