Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Гаранция за HTC 816
#1

Здравейте!
Дали гаранцията на телефона, покрива пукнатини по пластмасата? Получиха се няколко: една до жака за слушалките; две до бутоните за усилване и намаляне; и една до буксата за зареждане. Телефона НИКОГА не е бил изтърван. Та...дали от Теленор /от там е закупуван телефона, и в последствие аз го закупих от продавалника/, ще ми го признаят или трябва за моя сметка всичко да се поправи в техен оторизиран сервиз?

Внимавам какво си пожелавам, защото може да ми се случи!!!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Ако искаш пиши един e-mail до HTC. Отговарят бързо и ще ти кажат с точност дали такива повреди се покриват от гаранцията. Също така ми се вижда резонно да настояваш да ти го оправят безплатно от Теленор, особено ако нямаш сериозни следи от удари.
Цитирай
#3

(2015-07-28, 18:20:45)gospodinov81 написа:  ...Дали гаранцията на телефона, покрива пукнатини по пластмасата? Получиха се няколко: една до жака за слушалките; две до бутоните за усилване и намаляне; и една до буксата за зареждане. Телефона НИКОГА не е бил изтърван....
Имаш ли начин да ги убедиш, че пукнатините наистина не са от.....падане? Sleepy

 
Цитирай
#4

Ако е падал, ще дава и други дефекти. Нещо по дисплея или ожулено някъде! , наистина не е изтърван НИКОГА! Не знам от какво може да се появяват...

@Vladimir Petrov Да ми дадеш техен e-mail? МЕрси предварително Smile

Внимавам какво си пожелавам, защото може да ми се случи!!!
Цитирай
#5

Нищо няма да ги убеждава, нали няма следи от удар. Ще си настоява, те тези тъпи сервизи винаги могат да се оправдават с какво ли не.
http://www.htc.com/us/contact/email/ -  не бях намерил контакти в България и им писах тук.
Цитирай
#6

Благодаря много! Първо на тях ще пиша и после с писмото в Теленор!

Внимавам какво си пожелавам, защото може да ми се случи!!!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)