Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Зареждане на Meizu M1 NOTE
#1

Здравейте,
приятелката ми си взе наскоро посоченият модел (много е доволна). Не щеш ли обаче си забрави зарядното с USB кабела към него на работа в петък. Та снощи се пробвахме да го зареждаме с зарядно на таблет ( 2 ампера колкото е и това на телефона), но неуспешно. След което го оставихме да се зарежда директно от компютъра, но за 9 часа успя да се зареди само 70 процента (ползвах оригинален кабел от зарядно за HTC). 
Въпросът тук е дали някой се е сблъсквал и знае защо толкова бавно се зарежда от компютър и защо не искаше да се зареди със зарядното от таблета?
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

За лаптопа, просто усб входа пренася 0.5 ампера ако не се лъжа. За другото зарядно си нямам идея. Моя съм го зареждал с зарядно от таблет.

HTC Desire S --> Xiaomi Mi3 16 GB
Цитирай
#3

TЪрсете проблема другаде, не в зарядното! Аз ползвам такова от Samsung, 2A откакто съм си купил телефона, и работи безотказно. Оригиналното от комплекта така си стои в кутията! Кабела мисля е от Nokia!
Цитирай
#4

Пробва ли с друг кабел Smile
Цитирай
#5

От 7 месеца имам тела и от днес и аз имам този проблем? 5 часа с оригиналното зарядно и се е зардил окол 40%, пробвах с друго зарядно пак е така?
Цитирай
#6

Да няма накакъв проблем в буксата?

 
Цитирай
#7

Ми размърдвах я показва, че си зарежда не прекъсва при мърдане.
Цитирай
#8

(2016-05-12, 20:56:27)Ghost4o написа:  Ми размърдвах я показва, че си зарежда не прекъсва при мърдане.
    Някъде в настройките при зареждане, имаше опция за "съхрани батерията", т.е. бавен заряд!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)