Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Автоматично скриване на URL лентата на стоковия браузер?
#1

Здравейте, става въпрос за лентата за адреса на браузера на самия Андроид. Имах проблем с фокуса на камерата и го дадох да го оправят гаранционно. След ремонта, който е бил смяна на камерата ме дразни, че когато съм в интернет черната лента за адреса не се скрива никога. Преди когато постои или като скролна по дисплея изчезваше, и за да се появи трябваше да дръпна рязко надолу. Сега искам пак да го направя така, но търсих къде ли не из настройките на браузера и не мога да го оправя. След сервиза телефона беше или преинсталиран или беше направн ресет, но всичко беше изтрито и беше върнато както е заводско, след което си правих настройките за да го върна както е бил. Как да оправя и това с лентата, че ме побърква?
Благодаря предварително!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Виж да не си включил бързите контроли, от настройките на браузъра и му включи опцията за цял екран.

[Изображение: J9qUs7Q.gif]
Цитирай
#3

Къде са тия бързи контроли? Иначе за опцията на цял екран като я включа просто ми маха лентата на състоянието, но тази на URLa пак не се скрива.
Цитирай
#4

В настройки на браузъра-лаборатория (labs).

[Изображение: J9qUs7Q.gif]
Цитирай
#5

Не бяха включени, като ги включих лентата изчезна, но за постоянно, като ги изключих пак се появи, но пак за постоянно.
Цитирай
#6

Някави идеи? То попринцип трябва ли да се скрива, защото гледах на Леновото на брат ми, че пак стои постоянно. При мен преди се скриваше и ако вдигам плавно си оставаше скрита, но като плъзна рязко се показваше и така съм си свикнал. Ако трябва да се скрива какво мога да направя, за да се махне, че ме побърква. Ако ли не ще почна да влизам през друг браузер, въпреки че този си работи добре и съм свикнал с него.
Цитирай
#7

Здравейте, от известно време без да правя каквото и да е лентата започна да се скрива сама. Сега пък имам друг проблем, този път със статус бара. Както си работи телефона, без значение дали съм в интернет, настройките, или приложение, часовника, нивото на батерията и обхвата, заедно с всичко на тази лента изчезва и почва да мига. Понякога мига бързо и след като изчезне пак се показва веднага, друг път като изчезне лентата стои празна над 5-6 сек. Когато изчезнат лентата си остава, но е празна, черна. Без значение какво правя почне ли да мига не мога да го оправя дори и с рестарт. Оправя се от самосебе си, но за кратко и пак започва да мига.
Цитирай
#8

Копирай си важните неща, след това бекъп на програмите и направи един ресет, та веднъж завинаги да си решиш проблемите. Wink
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)