Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Смяна на стоков ром
#1

  Здравейте. Проблемът ми е следния. Имах въпросното леново със стоков ром P780_S136_140306 , което наскоро потроших. Според това, което четох по форумите този ром е бъгав, но аз останах с добри впечатления и като цяло не ми е правил проблеми. След инцидента си взех същия телефон, но е с ром VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780, който за мене е пълна отврат и много бъгав. Като цяло не съм фен на кит кат /лично мнение/. Та въпроса ми е мога ли на този телефон да сложа горната версия, по какъв начин, с помощта на какъв софтуер. Не съм наясно с процедурите по флашването, също така дали е от значение годината на производство на телефона. Ако някой може да ми обясни тези неща по-подробно, ще съм му изключително благодарен.
Цитирай
#2

По принцип годината на производството е от значение. А софтуер за качване на ром е sp Flash tools. Намираш рома, зареждаш го в програмата, вързваш телефона в фастбуут и така.
Цитирай
#3

Успях да се справя, всичко работи нормално с изключение на камерата и лед осветлението /както се оказва, че почти винаги става при флашване с неподходящ ром/. Може ли някой да ми даде насоки кой ром да търся, при положение, че не съм много наясно телефона за кой пазар е - европейски или китайски и коя година е произведен. На капака на батерията почти всичко е на йероглифи и се мярка на едно място 2013, но не съм сигурен дали е това което ми трябва. Иначе жалко, този ром не товари много машинката и консумацията на батерията е много добра.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)