Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Коментари за издръжливостта на батерията на Xperia Z5

мнение 176 от kiril_2

Няма да се оправи. Моят е същата история. Правих му рипеър... Софтуера им просто не е оптимизиран, или след ъпдейта е заминала батерията поради някаква причина, но не ми се вярва.
Xperia™ X10 Black  >>> Xperia™ Neo  >>> HTC Incredible™S >>> 1) HTC One™X / 2) Galaxy™ S duos >>>
  >>> 1) Xperia™ Z / 2) Galaxy™ CORE  >>>  1) Xperia™ Z2 / 2)HTC 8s  >>> Xperia™ Z5  >>>  Xperia™ XZPremium Chrome
Цитирай

мнение 177 от Sev

И ти ли го зареждаш по два пъти на ден?
Цитирай

мнение 178 от Pacogamer

Решение на батерията няма значии..
Цитирай

мнение 179 от Sev

Най-вероятно поправка с компютър ще те върне на 6.0
Нищо не ти пречи да опиташ
Цитирай

мнение 180 от Pacogamer

За около 1 час и 30 мин сърфиране в google chromе от 100% отиди на 56% :///


Прикачени файлове Миниатюри
   
Цитирай

мнение 181 от vankata

Не знам дали и вие имате същите проблеми с батерията, но на стенд бай харчи адски много, за целия ден може би половината батерия пада от това, постоянно имам включени данни, но не мисля, че това е съществено. Като го оставя вечер на 100, сутринта е паднал с около 10 процента. Не съм сигурен дали да не си върна 6.0, защото така е ужасно, аз не успявам да ползвам и половината батерия.
Цитирай

мнение 182 от Pacogamer

Предложете ми магазин за смяна на батерията на телефона, че тотално се бъгна телефона. Smile
Зареждам го до 100, влизам фейсбука за 3 мин, 10 % ги няма, гледам клипче 5 мин, отново 10%, та тоя твлвфона и 2 часа не издържа, я ми предложете магазин къдеъо ще ми сложат оригинална батерия?
Цитирай

мнение 183 от NoMaD

Направи си справка в dice.bg
 
Цитирай

мнение 184 от nnvviiddiiaa

(05 Jul 2017, 00:24:49)vankata написа: Не знам дали и вие имате същите проблеми с батерията, но на стенд бай харчи адски много, за целия ден може би половината батерия пада от това, постоянно имам включени данни, но не мисля, че това е съществено. Като го оставя вечер на 100, сутринта е паднал с около 10 процента. Не съм сигурен дали да не си върна 6.0, защото така е ужасно, аз не успявам да ползвам и половината батерия.

И ти как си я представяш да ти кара батерията, като постоянн се правят некви синхронизации. Най-вероятно некое приложение ти кръшка батерията.
Цитирай

мнение 185 от Sev

В сервиза на Сони заедно с труда е под 80 лева
Булграм
Цитирай

мнение 186 от ddqnov

10% за 12 часа при оставена включена връзка в интернет! Това си е за похвала. СОНИ батериите са много издръжливи като качество!

3 години и половина редовно ползване батерия на Xperia Z и нямаше признаци за умираща батерия. Сигурно щях да го ползвам още години, ама реших да ъпгрейдна устройството.
Цитирай

мнение 187 от Sony_07

Здравейте колеги, не знам дали това е подходящата тема, но ще питам тук. Искам да си взема FAST CHARGER UCH10 за моята Xperia Z5 5.2", имам следните два въпроса:
1; Има ли голям смисъл от него.
2; Ако взема само зарядното и ползвам старият кабел EC803, дали с него ще използвам целия потенциал на quick charge, защото ако не се лъжа максималният ток който кабела поддържа е 1500mAh.
Xperia Go  => Xperia Z1 Compact => Xperia Z5 Dual
Цитирай

мнение 188 от C.postolov

Здравейте преди около 10дена си взех Z5-цата и веднага се актуализира до 7nougat, обаче нещо батерията много зле се представя без много да го товаря батерията отива за 13-14 часа. Използвам предимно Facebook,messenger и по малко olx и chrome и батерията заминава за 10-12часа при не толкова интензивна работа, нормално ли е това.


Изпратено от моят E6653 с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 189 от nnvviiddiiaa

(10 Jan 2018, 11:00:29)C.postolov написа: Здравейте преди около 10дена си взех Z5-цата и веднага се актуализира до 7nougat, обаче нещо батерията много зле се представя без много да го товаря батерията отива за 13-14 часа. Използвам  предимно Facebook,messenger и по малко olx и chrome и батерията заминава за 10-12часа при не толкова интензивна работа, нормално ли е това.


Изпратено от моят E6653 с помощта на Tapatalk

Поправка с PC Companion-a. Имай предвид, че това ще затрие всичко! Запази си данните(снимки, музика, и контакти), пак с тази програма. След поправката, при първо пускане на телефона, ще трябва да си въведеш gmail-а барабар с паролата.

Link: http://www-support-downloads.sonymobile....panion.exe
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD