Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 6 гласа - средно 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lenovo Vibe P1

мнение 976 от vertexe

Чудиш се дали да зашиеш пръст,сега реши да смениш глава Smile Прасни му един ресет,пробвай как работи машинката,после реши какво ще правиш по-нататък.Флашването не проста и безопасна работа!
Цитирай

мнение 977 от fUBU05

.........
Цитирай

мнение 978 от зенит-е

Здравейте. Някой от Вас има ли представа защо се появява този триъгълник с удивителен вътре (горе в ляво на снимката). 

[Изображение: 860596.jpeg]В падащото меню няма нищо.....?!?


Прикачени файлове Миниатюри
           
LG Optimus L9 II (4.4.2)
Lenovo VIBE P1 Pro (P1a42) - Lollipop 5.1.1 от 25.11.2016
Цитирай

мнение 979 от mchuchukov

(29 May 2017, 18:45:13)vertexe написа: Чудиш се дали да зашиеш пръст,сега реши да смениш глава Smile Прасни му един ресет,пробвай как работи машинката,после реши какво ще правиш по-нататък.Флашването не проста и безопасна работа!

Здрасти, намерих си телефон за ползване докато го оправя. тъкмо направих factory reset, но проблема не се оправи.

От нерви разбира се почнах да викам по телефона и то взе, че се оказа, че ме чуват когато викам, когато говоря по тихо - не.

Възможно ли е да има някакъв боклук който да заглушава микрофона? Мога ли сам да го изчистя или да го нося към сервиз?

Имам идея от къде може да е дошъл боклука и по лошото е, че е смес дето е мека и може да влзе навякъде, нещо като маргарин даже по меко а после лека по лека се втърдява, ако е това е лесно разтворимо от почти всичко, дори и вода мисля, че може да го омекоти и да се изчисти напълно. С тази смес ми беше изцапан телефона но беше главно по дисплея, изчистих го и съвсем не съм помислил, че е възможно да е от това.. там даже не съм видял да има, долу в тая част на телефона.
Цитирай

мнение 980 от vertexe

100 % има боклучета в дупчицата,който заглушава звука.Те се запушват и без "гипсова"смес като твоята Smile Махни задния капак,МНОГО внимателно почисти с четка за зъби/клечка за зъби/USB малка прахосмукачка за клавиатура и т.н.БЕЗ метал-игли,тел и т.н.Натиснеш ли много-нов аудио борд!Провери и 2-рия микрофон(синхронизиращия),обикновенно е на гърба на апарата.
Цитирай

мнение 981 от mchuchukov

(08 Jun 2017, 22:29:43)vertexe написа: 100 % има боклучета в дупчицата,който заглушава звука.Те се запушват и без "гипсова"смес като твоята Smile Махни задния капак,МНОГО внимателно почисти с четка за зъби/клечка за зъби/USB малка прахосмукачка за клавиатура и т.н.БЕЗ метал-игли,тел и т.н.Натиснеш ли много-нов аудио борд!Провери и 2-рия микрофон(синхронизиращия),обикновенно е на гърба на апарата.

Притеснява ме задния панел, да не го счупя докато го отварям. нямам нищо подходящо да го отворя.. а със това което имам под ръка не мисля, че ще го отворя без да го повредя.
Пак да кажа като бързо обощение: микрофна само на разговори не се чува, примерно на видео запис, или пък на програма за звукозапис се чува идеално.
След като мислех, че е развален, след нерви почнах да викам, и докато виках се оказа, че ме чуват във разговора, другото когато съм на високоговорител също ме чуват във разговори.

Ще видя дали ще успея със подръчни материали да го отворя без да го счупя.
Цитирай

мнение 982 от mchuchukov

(09 Jun 2017, 17:31:47)mchuchukov написа: Притеснява ме задния панел, да не го счупя докато го отварям. нямам нищо подходящо да го отворя.. а със това което имам под ръка не мисля, че ще го отворя без да го повредя.
Пак да кажа като бързо обощение: микрофна само на разговори не се чува, примерно на видео запис, или пък на програма за звукозапис се чува идеално.
След като мислех, че е развален, след нерви почнах да викам, и докато виках се оказа, че ме чуват във разговора, другото когато съм на високоговорител също ме чуват във разговори.

Ще видя дали ще успея със подръчни материали да го отворя без да го счупя.

Отворих го, оказа се лесно за отваряне. Там боклук не виждам... нямам на идея от къде може да идва проблема, нито фабрични настройки помогна нито "чистенето" макар, че там нищо няма. Идеи? Или да го нося във сервиза?
Цитирай

мнение 983 от musabesni

Носи го в сервиз

Изпратено от моят Lenovo P1ma40 с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 984 от xemys

Не мога да си  възстановя контактите от gmajl към телефона.Някакви идеи.Нулирах си настройките и сега не мога да оправя контактите.
Цитирай

мнение 985 от mchuchukov

(18 Jun 2017, 14:30:24)xemys написа: Не мога да си  възстановя контактите от gmajl към телефона.Някакви идеи.Нулирах си настройките и сега не мога да оправя контактите.


Сигурен ли си, че контактите са били запазени и въобще дали са запазени във акунта на гОгъл??

По отношение на моя телефон - понедленик сутрин го нося във сервиза. Имам резрвен за ползване вече. Дано да го оправят бързо.
Цитирай

мнение 986 от xemys

(18 Jun 2017, 20:49:00)mchuchukov написа: Сигурен ли си, че контактите са били запазени и въобще дали са запазени във акунта на гОгъл??

По отношение на моя телефон - понедленик сутрин го нося във сервиза. Имам резрвен за ползване вече. Дано да го оправят бързо.
Разбира се ,че съм сигурен.Преди два месеца това упражнение го правих с самсунг с5 и нямаше проблем.Контактите ги виждам в gmail,но не се свалят.Със Самсунга нямах проблем-със въвеждане на gmail ,контактите се сваляха автоматично.
Цитирай

мнение 987 от mchuchukov

(18 Jun 2017, 21:38:03)xemys написа: Разбира се ,че съм сигурен.Преди два месеца това упражнение го правих с самсунг с5 и нямаше проблем.Контактите ги виждам в gmail,но не се свалят.Със Самсунга нямах проблем-със въвеждане на gmail ,контактите се сваляха автоматично.

При мен досега на какъвто и телефон да се логна, контактите сами се свалят. Не се обиждай, но все още си мисля, че нещо грешно си направил.
Цитирай

мнение 988 от xemys

(19 Jun 2017, 00:18:28)mchuchukov написа: При мен досега на какъвто и телефон да се логна, контактите сами се свалят. Не се обиждай, но все още си мисля, че нещо грешно си направил.

Навярно някъде греша,но не мога да разбера къде.

(19 Jun 2017, 14:26:59)xemys написа: Навярно някъде греша,но не мога да разбера къде.

Намерих си грешката.Невероятно глупава и не знам системата как ме е допуснала с половината от потребителското име.Вече всичко е наред
Цитирай

мнение 989 от etog

Здравейте!
Вече няколко месеца използвам телефона и съм относително доволен, но имам проблем с прекъсването на трафика при мобилни данни. Дропенето е ужасно, нета спира за по 5-10 секунди и после пак тръгва. Прави го на 3г и 4г, на Мтел съм ако има значение. Някой намерил ли е лек за този отвратителен бъг. Два хард ресета не помогнаха.
Цитирай

мнение 990 от somebg

Колеги, за първи път си изтървах телефона П1 про, със стъклен протектор...и стъклото се спука в долния десен ъгъл. Уж протектор, уж Горила глас 3 ....ама се пукна. Няма черно по дисплея няма петна...просто пукнатини. Гаранционен е, знам, че не покрива гаранцията изтърване, но след тия реклами на глас 3 с чукуве, дали има някакви специални условия като при Сони примерно ? Някой запознат ли ? Или поне идея колко ще ми струва ремонта ?
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD