2017-11-11, 16:41:57
От два дена не работи линка за системния ъпгрейд някой да има съшия проблем. Изписва ми "Няма връзка към мрежа"
(2017-08-18, 11:52:28)Nickolae написа: Здравейте, понеже става дума за телефон който не е пред очите ми (Vibe P1 PRO) а познат който е доста вързан с техниката (ака индианец) въобще ми препредава не съм сигурен дали ще опиша правилно проблема на който се търси решение. Преди дни си бил ъпдейтнал телефона (какво точно е ъпдейтнал не знам). Като резултат в момента след като рестартираш телефона той твърди че има нова версия Андроид телефона си работи получава обаждания
и се движи по менютата, това обаче приключва до момента в който заключи телефона. Ако вземел телефона след 10 мин.
и се опитвал да влезе в каквото и да било меню не можел, екрана си стоял "черен" :-) но пък ако му звънят си вдигал и си говорел без проблеми.
И така за влезне и да си ръчка по приложенията и менютата можело само с рестарт!
Не знам до колко са му достоверни обясненията но ми е възложено да опитам да му помогна та търся мнения.
Ресетнах му телефона защото беше готов и на такова решение и всичко му е наред сега :-). Остава да си инсталира нещата наново!
(2018-08-19, 16:48:59)vertexe написа: Колко време го остави на зарядното?Ако батерията е паднала на абсолютната нула,минава доста време,преди да светне каквото и да е!(светлина за зареждане,стартиране на устройството и т.н.)Колкото по-голям е капацитета,толкова по-дълго е времето за "събуждане".Колкото до пробване на лентовия кабел,има начин-слагаш нов
(2018-08-20, 09:50:30)vertexe написа: Не е изключено-при лош дисплей(реплика),при старта машината не го разпознава и се държи странно.
(2017-06-05, 17:13:23)зенит-е написа: Здравейте. Някой от Вас има ли представа защо се появява този триъгълник с удивителен вътре (горе в ляво на снимката).
Здравей колега, Искам да попитам дали намери решение за този триъгълник, защото и при мен се получава така. Не знам от какво е и ме вбесява. Благодаря ти предварително
В падащото меню няма нищо.....?!?