Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Мейзу М 1 Ноут умря
#1

Привет на всички собственици на "супер " талаша Мизу ... Вече 2-ра бройка отива по дяволите . Нямам думи,както си седи в джоба ми угасна и не мога по никакъв начин да го включа . Не реагира нито на зарядното ,нито като го закача към компа . Пак ли на сервиз ? Добре ,че не купих другата бракма М2 Ноут за синковеца ... Някой някакви идеи ? Информацията която е в телефона и тя така си умира предполагам . Бесен съм направо !!! Предния не подлежеше на ремонт ,предполагам и тоя ще е така .
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Прилича ми на изгоряла платка, при мен стана с едно престижио - 8400 но го ремонтираха и работи, а още 2 телефона от същия модел си работят вече година и половина. Явно има дефектни бройки, не знам казаха ли ти каква е повредата?

 ೋღ❤ღೋ It is not what you look at, but what you see. ೋღ❤ღೋ 
Цитирай
#3

Ами не ми казаха каква е повредата .Всъщност до сега нито един не са ми ремонтирали . Подмениха ми го с " нов " . Сега и той е в сервиза,очаквам 4-та бройка Grater Дисплея му беше отлепен на последния . Да видим , ще случа ли най-на края на читава бройка ... Нещо започвам тотално да съжалявам , че си избрах тази " марка " Отделно всички приятели ме бъзикат Angry Не знам само аз ли уцелих толкова дефектни бройки или си важи "хубава марка ама Китайска "
Цитирай
#4

Мисля, че не си сам... на моя му изгоря платката явно.. но защото го разглобих - няма да го дам в сервиза.. директно си поръчах G4-ка (LG) и се отказах от китайците.. макар, че толкова го хвалих този телефон.. 6 месеца и умря...

Nokia 5230 -> Alcatel Pop C5 -> Alcatel OT Idol 2 -> LG G2 -> Meizu M1 Note -> LG G4 :3
Цитирай
#5

Още един дефектен.Дисплея почна да става на черти,от виваком пък излъгаха че е отварян и купих тъч от alphamobile за 70лв и готово.

Изпратено от моят m1 note с помощта на Tapatalk

Samsung Galaxy A40 Android 9


Цитирай
#6

В момента съм със 3-та бройка от тея боклуци ! Който също беше дефектен "мърдаше му дисплея " пооправиха ми го в сервиза на Вива ама сега е малко на-криво . След рестарт нещо от операционната система ми дрейнва много батерията и ми се налага да спирам ръчо 19999 приложения . Иначе за сега други оплаквания нямам Big Grin Не ъпдейтвам ОС защото чета страшно негативни коментари ,седя си със " лолипоп "
Цитирай
#7

Дисплея и тъча се лепът за една алуминиева рамка ,която не върви към новите части ,а трябва да се разлепя от старите дисплей и тъч.Явно не са използвали качествено лепило,а за операционната система аз ъпдейтнах от 4.2.0.5l директно към 5.1.11.0g и съм доволен с изключение ,че по някой път мобилният интернет си остава включен ,въпреки че уж съм го изключил.

Изпратено от моят m1 note с помощта на Tapatalk

Samsung Galaxy A40 Android 9


Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)