Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 5 гласа - средно 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуализация / ъпдейт

мнение 726 от liefish

(18 Sep 2017, 09:19:31)tansityyy написа: Здравейте, колеги! Да споделя едно проблемче с Вас. Бях на бета програмата с Android 8.0 Oreo след това получих още един голям ъпдейт със септемвриийския пач, до тука сме го чували Big Grin Странното е при мен, че телефона заби по едно време, не реагира никак в продължение на 2-3мин., рестартира се и повече от логото на Google нататък не стига. Ресет съм правил, не помага Wink За това някой нещо да знае, ще го пращам на сервиз най-вероятно. Лек ден! Smile
Bootloop проблема ... Има стотици страници изписани и стотици телефони стоящи в шкафовете за съжаление Sad

Изпратено от моят Nexus 5X с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 727 от Imp1

А дали може ли да се върне на 7? Моя също прави проблеми, седи до лого но понякога си тръгва.

Изпратено от моят E5553 с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 728 от ole

Аз имам проблем с доста бавен, особено на моменти телефон още от бетите на 8. Няколко пъти буквално слагах бета, ставаше лагав телефона след някакво време използване и връщах 7. Обаче малко преди да излезе 8 се задържах на последната бета, защото при 7 от време на време телефона ми забиваше и трябваше да се рестартира, забиваше при всевъзможни ситуации. Това изчезваше мина ли на 8 бета, както и сега го няма при финалната версия на 8. Обаче телефоан ми става адски лагав. 2 пъти съм го ресетвал ,оправя се бърз е и после пак става бавен. Мисля си, че не му стига вече тая рам, Средното използвана рам е 96% . Не ползвам нищо в повече от 7, при 7 нямах такива проблеми с мега бавен телефон. Има ли вече някакви адевакти къстъм ромове ?
П.С. сега видях, че Android OS, Android System и Google Play Services заемат 1гб рам.... при вас толкова ли заемат?
П.С.2. Google ап-а заема още 100мб.
LG Nexus 5X Android 7.1.2 Nougat, Samsung Galaxy Tab 2 7.0 4.3 Stock
Цитирай

мнение 729 от abv86

Кога почва да лагва, като инстлираш приложенията които ползваш ли? Ако оставиш телефона със стандартните приложения, прави ли проблем?
I've learned that iOS is what Apple wants it to be and Android is, for better or worse, what you make of it
Цитирай

мнение 730 от ole

Е лагва докато го ползвам, лагва докато отваря приложения, докато цъкам из тях. След формат не съм го оставял без да инсталирам нищо щото трябва почти нищо да не правя с него Big Grin Обаче ми се вижда адски много това което написах за заетата памет от ОС-а, това е близо 1.2гб без никакви други апове. При теб колко заемат?
LG Nexus 5X Android 7.1.2 Nougat, Samsung Galaxy Tab 2 7.0 4.3 Stock
Цитирай

мнение 731 от Imp1

Аз го пратих в Most за връщане на 7 дано го оправят.

Изпратено от моят E5553 с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 732 от abv86

(вчера, 22:31:54)ole написа: Е лагва докато го ползвам, лагва докато отваря приложения, докато цъкам из тях. След формат не съм го оставял без да инсталирам нищо щото трябва почти нищо да не правя с него Big Grin Обаче ми се вижда адски много това което написах за заетата памет от ОС-а, това е близо 1.2гб без никакви други апове. При теб колко заемат?

Питах те това, за да видим дали някое приложение на прави проблема. Имай предвид, че много от нещата в маркета са боклуци. И ако не е предвидено да работи с новата версия, може да имаш проблеми.  Какво толкова правиш на телефона, че фабричните приложения не ти вършат работа? И при такива проблеми, първото коеот се прави е да пробваш без приложенията. И ги инсталираш едно по едно, цъкаш малко да видиш ще има ли промяна и слагаш другото. 
Конкретно за паметта, при Андроид разпределението на RAM паметта е различно. А сега при новата версия, има още изменения. И това че е е заета, не означава че има проблем.
I've learned that iOS is what Apple wants it to be and Android is, for better or worse, what you make of it
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD