Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Грешка при инсталиране на приложения - код 18
#1

Става въпрос за едва случайна игра на име "Bowling King". Когато опитвам да я инсталирам от Google Play, изписва странно съобщение от рода на "няма място... код 18".
Реално имам над 20gb, свободно място на sd-картата. Опитах да изчистя кеша от recovery mode, но играта отново не иска да се инсталира. Пробвах да инсталирам други игри и приложения с размер по-голям дори от "Bowling King" и при тях няма проблеми. Изтрих папката (.android_secure), чрез компютъра и отново не се получи.
Направих три-четири пъти форматирания с различни методи. Опитах много неща и дори опитах с друга sd-карта и отново същото съобщение изписва.
Единственото решение е да извадя sd-картата. Играта взе, че се инсталира без проблеми. После сложих отново sd-картата, обаче този път опитах да преместя играта в sd-картата и отново излиза грешка.
Единственото което не съм направил досега е да направя factory reset на смартфона, но не ми звучи логично това да оправи нещата.
Ще се радвам някои от вас да опита да инсталира Bowling King и да сподели.
По принцип не съм за тази игра, но просто ми е интересно да открия каква може да е причината за тази грешка за да си изясня този проблем.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Здравей. Аз имам същия проблем, но с друга игра.Опитах всичко, дори върнах настройките до фабрични.И нищо.Пак същото.Ако намериш решение, пиши.
Цитирай
#3

(2015-12-06, 20:33:14)ladybirth написа:  Здравей. Аз имам същия проблем, но с друга игра.Опитах всичко, дори върнах настройките до фабрични.И нищо.Пак същото.Ако намериш решение, пиши.
Как е името на проблемната игра?
Иначе аз успях да инсталирам Bowling King, след като направиха ъпдейт на играта тоест нова версия.
Преди това изпратих съобщение до разработчика и предполагам, че обърнаха внимание на този проблем и го оправиха.
Между другото направил си грешка като реши да върнеш фабричните настройки на устроиството (освен ако не си си направил бекъп) защото играта в моя случай се инсталираше само когато премахнах sd-картата. Тогава играта се инсталира директно в паметта на телефона, после сложих sd-картата, отново и при опит да преместя играта изписваше грешка.
Така, че проблемът определено не в самото устройство, а по-скоро в приложението.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)