Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

За вас коя е най-добрата програма за подсещане за РД
#1

Здравейте.
Търся си програма, която да не работи през Интернет, за напомняне за рожден ден на приятели/познати. Предпочитам да е offline, защото на телефона рядко пускам нет. Според вас коя е най-добрата програма ? В Гугъл Каледнар имам отделен календар само за тези събития. Може да се направи синхронизация от него.
Цитирай
#2

Аз ползвам Smooth calendar от доста време и съм доволен от нея.

Moto G8 Power
Цитирай
#3

Аз използвам този - Рождени дни (Birthdays) - синхронизира се с телефонния указател и доколкото знам не ѝ трябва интернет.
Цитирай
#4

Smooth calendar се инсталира и при стартиране - черен екран с надпис "Благодарим, че инсталирахте ..." и до там.
Рожденни дни - по принцип ще свърши работа, но трябва да въвеждам датите на ръка. Ако можеше да се синхронизира с Гугъл календар щеше да е чудесно.
Цитирай
#5

Странно. Пробвай да извадиш уиджет и после влез в настройките.

Moto G8 Power
Цитирай
#6

Tailgunnerр, предполагам, че това значи да стартирам приложението и да опитам да му вляза в настройките. Пробвах - нямам активни бутони за влизане в настройките.
Цитирай
#7

Аз ползвам тази https://play.google.com/store/apps/detai...rthdaylist и съм доволен, синхронизира с контактите като предварително трябва да се въведе рожденната дата в контакта на лицето.

Sony Xperia Z3 compact - Android 6.0.1
Sony Xperia Z3+ - Android 7.1.1
Sony Xperia Z3 compact tablet - Аndroid 5.1.1
Sony Xperia XZ - Android 8.0.0
Sony Xperia XZ1 - Android 8.0.0
Цитирай
#8

Извинявай ама след като ги имаш в гугъл календара.... Той е прекрасен за целта ...
Цитирай
#9

bodonance, идеята е календарът да не изисква интернет. Да работи offline. Освен това не знам начин да бъда уведомяван при наличие на събитие от гугъл календара.
rcd, това предварително въвеждане ме отказва. Иначе мога да ползвам календара, препоръчан от bobytsekov.
Цитирай
#10

Е на гугле календара му трябва еднократно синхронизиране, както и на коя да е друга програма ... Има си ремайндър ... Т.е. напомня си. Не вярвам приятелите да си сменят по 5-6 пъти в годината рожденните дни че да ти трябва постоянно синхронизиране ... Все пак са фиксирани дати и веднъж зададени ... Не виждам къде е проблема освен може би в ползващия календара ... Или просто ни сърбят пръстите и ги чешем по клавиатурата ...

Едит ... Сега видях че си писал че не знаеш как да го настроиш да напомня ... Е те това име трябваше да носи темата ... Как да ползваме гугъл календара ... С добавка офлайн... Ако зададеш тези въпроси на гугъл търсачката неминуено ще знаеш как ...
Цитирай
#11

Привет и на теб, bodonance.
Явно съм по-неспособен от теб. Имам инсталирано приложение Гугъл календар. Синхронизиран е. В момента си показва всичко, както трябва. Но наистина не успявам да го накарам да ми напомня за рожден ден. Ще си позволя да задам следните въпроси:
1.Какъв вид трябва да е напомнянето ? За цял ден, или за определен период от деня ? В зависимост от вида каква трябва да е настройката за напомняне ?
2.Възможно ли е напомнянето да работи оффлайн ? Настройки ?
3.Възможно ли е да ползвам вградения в лаунчера календар при положение, че ми дава възможност да покаже гугъл календара с рожденните дни ?
Поздрави
Цитирай
#12

От години ползвам тази- Рожденни дни
[url=https://play.google.com/store/apps/details?id=de.hambuch.birthdayinfo&hl=bg][/url]

Samsung Galaxy Note 8
Цитирай
#13

Не е въпрос до способности а до обяснения как става .. а си е тегава процедура нейде из нета. Но да става. И четейки стигнах до т.3. Вградения ти има синхронизиране ... и търсиш алтернатива? Давай с него и не се занимавай с глупости ... така и така е там да не бездейства .
Цитирай
#14

Явно има значение как е обявено себитието - като цял ден, или за период от време през деня. По принцип имах инсталирани освен вградения календар и гугле календар и Рожденни дни от горните постове. Днес в 9,00 ми се задействаха две напомняния. За едната съм почти сигурен, че е от Рожденни дни, а другата не я разбрах от кой календар е. Деинсталирах Гугле и Рожденни дни и в момента оставих само вградения календар, сихронизиран с гугле календара. Утре има събитие. Настроих го да е между 10 и 11 преди обяд н астройка за извествяване 5 минути преди това. Ще видя какво става и ще пиша пак.
Цитирай
#15

Това ползвам, откакто съм с Андроид и не мисля да го заменям с каквото и да било друго.
https://play.google.com/store/apps/detai...rthdaylist

VOG-L29, HW GT2 , RM Note5 , RM Note7 , MI9T Pro  
Цитирай
#16

Влязох се в Гугъл профила и от там в Календари. Създадох нов календар с име "Рожденни дни" и в него въведох нужните ми данни. Установих, че за да работи всичко както трябва събитията трябва да са в някакъв часови диапазон. Аз съм задал 10,00 - 11,00. Задал съм и известяване 10 минути преди това. След като приключих стартирах функцията "Календар" на телефона и зададох да се показва календара "Роденни дни" и го синхронизирах. От там нататък не е нужна интернет връзка, защото данните се пазят на телефона и при наличие на събитие си получавам известяване. Всичко работи нормално. Ако се въведе ново събитие е нужно календарът на телефона да бъде синхронизиран отново.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)