Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Закъснение на съобщения и нотификации от Watsapp,Viber
#1

Имате ли проблеми със закъснение на съобщенията от Watsapp,Viber или Messenger на Файсбук?При мен има едно дразнещо забавяне,което може да е от 3-4 мин. до 2 часа например.Не знам дали е от телефона,мрежата,версията на андроида или си е от приложението.Най-често проблема е с watsapp.Преди не съм имал такива проблеми с други телефони.Всички изброени плюс още някои други приложения са им дадени права за автостарт и работа в спящ режим от пауър менюто.Писах на съпорта на Watsapp и ми отговориха,че телефона ми е рутнат и не могат да ми гарантират за рутнати телефони.Гледам ги всички с Wakelock detector и си будят телефона,като най-активен в това отношение е месенджъра на файсбук,но това не е новина.Опитал съм почти всичко,но ефекта или е никакъв или не е постоянен.Телефона го имам от 1 месец и не ми се иска да е в него причината,щото си ми харесва.Проблема го има и с 4.2.8.2А и с Лолипопа.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Power management-a как си го настроил ?
Цитирай
#3

Разрешил съм автоматичното събуждане и съм забранил да заспиват след 3 мин.,както е упоменато в менюто.Прочетох доста материал и в meizufans.eu и 4pda.Оказва се,че е проблем почти при всички,но не разбрах дали само на тези с "А" версии.Едни казват лош РАМ мениджмънт от Флайм,други че Watsapp работел с друг протокол или нещо такова.Затова попитах и тук,защото май повечето са купувани от България и са с "I" версия и да споделят как е при тях.Интересното е че закъснява САМО Watsapp,а месенджъра и вайбъра реагират на секундата.Остава проблема да е в приложението.Писах пак на съпорта им,но засега си мълчат,щото се принудих да върна телефона до 4.2.8.4А и сега не е рутнат.Първия път ми отговориха за 3 мин. а сега ги няма никакви.Ще си ги торомзя аз.Решение засега няма.
Цитирай
#4

След ъпдейта до последната версия имам проблем с нотификациите на Вайбър.
Първо, не получавам съобщенията и после даже като ми звънят, аз не виждам да ми звънят.Единствено ако телефона ми е в ръка и е с включен дисплей мога да отговоря на повикване. В редки изключения може да ми позвъни телефона ми когато и в джоба ми например. Когато ми звънят им изписва че не съм на линия а пък всъщност съм с постоянно включени мобилни данни.
Не мога да разбера дали в самия Въйбър е проблема или в телефона.
Цитирай
#5

Не знам, но установих едно нещо при инсталиране на нова версия на Флайм. Да се дава винаги пълен ъпдейт и при бекъп да не се дава за системните настройки. И задължително след инсталацията хард резет. Иначе започва да прави проблеми. Основното се изразява в бързо падане на батерията.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)